А колко се помпа ако не работи манометърчето
То сега вече и газье няма, пък за чорапчета да не говорим ... 

вт дек 17, 2019 11:53 pmHoвoceлckи написа: А колко се помпа ако не работи манометърчетоСя, що тъй приказвашТо сега вече и газье няма, пък за чорапчета да не говорим ...
![]()
ср дек 18, 2019 7:10 amkozl написа: Но когато се купува като топъл леб на зелено и не се знае ков е крайния резултат, е ми изненади секакви.И на акт 16 да купуваш е същото. Не можеш да се навреш навсякъде да провериш и не знаеш къде точно са ти сложили шапка. Винаги го разбираш по-късно.
ср дек 18, 2019 9:13 amHoвoceлckи написа: Всичко идва от тънкарските сметки. Масово умишлено се търсят непрофесионалисти във всички области с цел по-ниско заплащане.Понеже "най-напъваш" без да ме познаваш да ти отговоря. Авторът на темата не е искал да спести, а да се образова. Трима твои "колеги" ми отказаха да дойдат да ти кажа ли що ? Щот не им се кърти, искат само наготово да дойдат да си сложат кабелите и да свържат таблото. Е и аз искам така братче, да дойда да зема едни 1000 лв, а мръсната работа некой друг да я оправя. В БГ всички искат лесно да си изкарват парите. А на мен от "майстори" ми е писнало.
Авторът на темата също гледа да мине тънко. Изръсил е бая парици, а в случая решил да спести. Само дано някой ден не реши да го прави и със здравето си по този начин ...
ср дек 18, 2019 10:50 ammomez написа: Авторът на темата не е искал да спести, а да се образова. Трима твои "колеги" ми отказаха да дойдат да ти кажа ли що ? Щот не им се кърти, искат само наготово да дойдат да си сложат кабелите и да свържат таблото.За мен си объркал начина за образоване, ако наистина искаш да се образоваш има учебници.
ср дек 18, 2019 11:38 amLutchezar написа: Ако бях аз досега да съм разкачил всичко да е прозвънено написано и обозначено. Не само в таблото но и в разклонителните кутии и контактите.Това и направих. Всичко е изкъртено и подменено, нови разклонителни кутии, нови кабели, ново табло, даже нов ГП 50А след моя електромер в Електромерното табло Чезовия си е 63А, щот 40А който беше сложен, все пак нали уж щяло да има парно и естествено партидата е за 8KW щеше му дойде тежичко бойлери и климатици и още куп уреди. Единственото положително е, че кабелите са 10мм2 та поне съм спокоен, че ще издържат ! Но аз съм 1ви във входа, оттук насетне всеки следващ ще има същата драма, заради "специалистите" изградили инсталацията ше има къртене и мъки още дълго време.
След това се свързва както трябва и така няма шанс от изненада. Повече хамалогия е, обаче се прави един път.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: