Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Подскажете как въздушна камина Екоспар може да се пуска чрез Вай-Фай.
ср дек 18, 2019 10:22 amfilmatoplo написа:
Подскажете как въздушна камина Екоспар може да се пуска чрез Вай-Фай.
Също като водната е.
filmatoplo - майстор
Забравих да кажа че-отзад на въздушната камина няма изведен изход за допълнителен стаен термостат както при тези с водна риза ,също и на платката няма изводи ,отделно в менюто няма параметъра който активира стаен тт както при камините с водна риза .А от тез условия-може ли да свържа Вай-Фай. :) Не знам какво би станало ако се използва някой от защитите да ми прекъсва сигнал от термостат ,но не знам ако се прекъсне по време на работа има един термичен изключвател -камината ще спре ,но как :? по процедура ли , и след време ако се затвори веригата камината ще запали ли отново :wink: няма как да експериментирам с чисто нова камина. :lol:
Последна промяна от filmatoplo на ср дек 18, 2019 1:13 pm, променено общо 2 пъти.
ср дек 18, 2019 1:05 pmfilmatoplo написа:
Забравих да кажа че-отзад на въздушната камина няма изведен изход за допълнителен стаен термостат както при тези с водна риза ,също и на платката няма изводи ,отделно в менюто няма параметъра който активира стаен тт както при камините с водна риза .А от тез условия-може ли да свържа Вай-Фай. :)
https://starteco.bg/shop/pellet-stove-tukana-8kw/
стр.10 , гл.4.3
ср дек 18, 2019 6:51 pmfilmatoplo написа:
:) Нет и нет.
Я читал, что это так, но если вы думаете, что это не так, то это не так.

Сполед руководството - има вход, на платката за контактен термостат.
В менюто параметър 76 трябва да се промени също както на камините с водна риза. Казват, че имало 13 варианта. Пипал съм само водни, но повече от 2 не съм задавал на камина.
Ако аз бях инсталатор, щях да си купя кабела за РС. Софта е безплатен.
Инак съм просто "майстор", а не допускам посредственост в работата си.
filmatoplo - майстор
Я вам сказал ,что параметр сем шесть у ваздушнава камин нету. :)
ср дек 18, 2019 8:31 pmfilmatoplo написа:
Я вам сказал ,что параметр сем шесть у ваздушнава камин нету. :)
Ти ни казвай кот си искаш.
Аз не съм инсталатор и много не ме касае, но си изтеглих PDFa, в който на стр. 10, гл. 4.3 чета , че има контактен термостат. Баш за което питаш.
По надолу са описани параметрите, а още по надолу и кой за кво и що е.
Ако наистина не го намираш, някой губи.
Има други камини, инсталатори, клиенти...
filmatoplo - майстор
Инструкциите са постнати универсални и неточни чрез гугле преводач ,мъй с табой не виноватьи :wink:
Pafkata - напреднал
Проблем ли е че димните газове са 65-70гр. при 50гр температура на водата?Някой беше писал,че водело до конденз в комина и тръбите.С турболатори съм и има голям ефект спрямо разхода.

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: