Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
zz_stefanov - майстор
Работещ е, товарен. Не знам по какви критерии се проверяват, значи минава.
Аз лично го видях, защото силно ми миришеше на масло, но се оказа, че теч нямаше.
iliya_i - майстор
пон дек 16, 2019 8:02 amzz_stefanov написа:
Това е асансьор.
Асансьора е в затворено помещение със заключена врата и ограничен достъп само за обслужващия персонал. Явно някой сантиметър не е стигнал да е вътре.
А може да са го сложили така по спешност, за да пуснат временно асансьора по спешност, а после да си го оправят в по-подходящ момент.
Ти какво търси там и кой те пусна? Имаш ли необходимите кетапи да влизаш вътре?
zz_stefanov - майстор
пон дек 16, 2019 7:59 pmiliya_i написа:
пон дек 16, 2019 8:02 amzz_stefanov написа:
Това е асансьор.
Асансьора е в затворено помещение със заключена врата и ограничен достъп само за обслужващия персонал. Явно някой сантиметър не е стигнал да е вътре.
Така е. На мен не ми е работа да пипам там, имам работа по ГРТ. Но той и следващия нов обслужващ персонал може да затвори вратичката. :)
Всичко е можело да се направи както си му е редът, та дори и да е трансформатора отвън.
kozl - майстор
То не е много по темата за ел.абсурди ном щом захванахме асансьорите, на нашия да вземе фирмената поддръжка да смаже въжетата и те ти първия абсурд. Въжетата не се смазвали, асансьора почна да се пързаля като шейната на Дедо Коледа. А ние проходихме - нагоре, надоле пеша по етажите. За да стопират пързалката почнаха да сипят нещо като икономия (фин пясък), което наричаха абразив. Количеството на абразива стана значително и направи камари в асансьорното помещение, а проверяващия инспектор написа предписание да се подравни пода и да се положи армирана циментова замазка в асансьорното, защото явно стъпвайки в-у дебелия пласт абразив няма как да види, че под него има бетонова настилка. Това беше втория абсурд. Третият е, че от абразива преждевременно се износиха въжета и шайби, които трябваше да подменим за сметка на ЕС. Четвъртият абсурд бе като ми поискаха 400 лв за аварийно и шахтово осветление, защото по новите разпоредби се налагало. А аварийно осветление имаше, но беше се скапал акумулатора му. Пък на шахтовото немаше кой да му смени крушките, ма и това се научих да правя. Четвъртия абсурд, че при работещ асансьор, след посещение на подръжката асансьора престана да работи. Влизам в машинното и гледам гайки се търкалят на пода, а това беха контра гайките на спирачния механизъм :shock: . Последния абсурд по тази сага беше като ми направиха забележка, че нямам право да влизам в машинното. А на въпроса ми кой ще чисти машинно и шахта ми отговориха - "ти под наш контрол". Е може да са били прави :? Ма си заминаха с подвити опашки. Тия ги изгоних и към след седмица сключихме договор с друга фирма.
chapara - майстор
Това малко като виц звучи, ама жалко че такава ни е управията :x
Chefo77 - майстор
Тези са за копане, не за съд ...
Chefo77 - майстор
Тези пак добре са го описали. Според дир-а, млада жена е починала от токов удар, довел до взрив на бойлер...
hidrazin - майстор
пон дек 23, 2019 9:17 amvalentino76bs написа:
https://www.flagman.bg/article/203962
Според "умни" комшии бойлера гръмнал от токов удар.
Според тъпите журналя бойлера гръмнал докато се къпела.
Да ама като отвориш крана и налягането пада...
Абе простотията и неграмотността се ширят навред и все повече и повече.
:partyman:

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: