• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
sokolov.91 - майстор
Сдобих се и с акумулатор. Ето такъв:

vlax - майстор
Каква пара и откъде?
:partyman:
sokolov.91 - майстор
ср дек 18, 2019 7:39 pmvlax написа:
Каква пара и откъде?
:partyman:
По пътя между София и Голяновци има един магазин само за акумулатори с голям склад. За 182лв. на промоция. Ако си бях взел с мен и стария щяха да го вземат и него за 12лв.
sokolov.91 - майстор
И айде честито...
Котела не може да запали на ЮПС. :x
Дори и да запали на мрежа и след това да го прехвърля на ЮПС горелката гасне...
nikolov333 - майстор
Да не се счита за реклама..не знам до колко са читави и цената е без промоция, но ги намерих днес случайно онлайн и се сетих че тука ги бяха публикували.. https://www.vitolux.com/details.php?pro ... 4&catID=59
ky-kyy - майстор
чет дек 19, 2019 11:07 amsokolov.91 написа:
И айде честито...
Иииииибаси..... ](*,) Що тъй? :?
sokolov.91 - майстор
чет дек 19, 2019 4:26 pmnikolov333 написа:
Да не се счита за реклама..не знам до колко са читави и цената е без промоция, но ги намерих днес случайно онлайн и се сетих че тука ги бяха публикували.. https://www.vitolux.com/details.php?pro ... 4&catID=59
Тия са от качили. Аз го взех за 182лв.
nikolov333 - майстор
Еми без намалението е така.. Иначе мога и да го взема по-тънко от твоята цена, но за сега не ми трябва..
sokolov.91 - майстор
чет дек 19, 2019 4:28 pmky-kyy написа:
чет дек 19, 2019 11:07 amsokolov.91 написа:
И айде честито...
Иииииибаси..... ](*,) Що тъй? :?
Не знам. До сега си играх и не. Не пали и това е. Сега с новия акумулатор всичко е точно. Натоварвах ЮПСа с крушки, миксери, и какво ли не - държи стабилно напрежение. Акумулатора пада от 13.8в до 12.6в при първоначално пускане на консуматор и така си остава. 10 минути работи 1 крушка 60вт и акумулатора падна с 0.3в. Дори успях да вдигна напрежението от обратната връзка до 235в и котела пак не пали. При опит за запалване нито акумулатора кляка нито трафа. Акумулатора си седи на 12.5в, а трафа си държи 235в. Не знам защо не пали. Прекарах котела през ватметър - повече от 35 вата не показа при опит за палене. А един 180 вата миксер ЮПСа го върти ще го пръсне. И синусоидата е перфектна, нали я мерих... Нямам обяснение...
Язък ми за труда. Сега трябва и ЮПС да купувам да не ми е зян акумулатора.
nikolov333 - майстор
Питах за оня с пълната синусоида за 100 кинта от олх, ама беше продаден.. Казаха ми, че имат и др.модели от Германия ама повече не съм звънил да питам..
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18

Тема "Направи си сам ЮПС" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: