• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kozl - майстор
пет дек 20, 2019 10:16 amvpetrunov написа:
Идеята не е, как да не попада вода на пода - това е баня и е нормално да се намокри, там си мия и на кучето лапите, което се случва ежедневно - очакването ми е като се забърше с парцал да изсъхне равномерно, а не да става локвичка в средата, която да не изсъхва на практика никога..

Моля само за конструктивни мнения - ако има майстори, които биха се отзовали да поправят проблема - може да се разберем за оглед и цена!

Изцепки от сорта на "кво толкоз тежко е да се забърше" са абсолютно ненужни и тъпи. Подробно съм описал, че не е въпрос на едно забърсване.
Четейки темата едва ли ще си преправиш банята, така че свиквай с "изцепките". :lachtot:
vpetrunov - напреднал
пет дек 20, 2019 11:53 amkozl написа:
Четейки темата едва ли ще си преправиш банята, така че свиквай с "изцепките". :lachtot:
Приятел, може и да си я преправя, това е решение, което тепърва ще взимам - ако нямаш какво смислено да добавиш, а си тук само да злорадваш, си по-достоен за съжаление от някой, който ще си преправи банята..
chapara - майстор
пет дек 20, 2019 11:38 amvpetrunov написа:
пет дек 20, 2019 11:29 amchapara написа:
2. Как ви дойде на ум да наблъскате тази малка баня с толкова неща, а и вана :? :shock: Кой ви направи такъв проект :?
Мивка, тоалетна и вана - кое по-точно е излишното в тази баня от тези толковам много неща? При положение, че жилището е малко и помещението е малко, това е положението - говорите за запазване на добрия тон..
Кое не стана ясно от мен написаното :shock: :-D Да, и какво ми е на тона??? Ясно е че изначално нещата са сбъркани, а ясно е че и на 95% няма да ги коригираш. kozl ти е подсказал! :wink:
vpetrunov - напреднал
Благодаря на хората, които заеха конструктивна позиция и си казаха мнението, с което ми помогнаха.

Отзоваха се и двама заядливи, които нямат какво да правят в свободното си време освен да злорадстват за чуждите проблеми - те си знаят кои са. :roll:

Интерсуват ме опциите да се оправи - възможно е, не е възможно, колко време и пари ще струва - ако има хора, които разбират от това, да кажат полезно мнение, за да знам дали да търся майстори изобщо и прочее. Всичко останало е шум от хора с много свободно време и много коментари в онлайн форум.. Извинявам се, ама съвети от сорта на "сложи завеси да не попада вода на пода" как да ги коментирам.. :? :lol:
Последна промяна от vpetrunov на пет дек 20, 2019 12:16 pm, променено общо 3 пъти.
nikolov333 - майстор
пет дек 20, 2019 11:29 amchapara написа:
...
4. Хубаво е хора които до преди една година задаваха лаишки въпроси относно бани да се въздържат от коментари по въпроси като този. Или по точно казано хайде някой да ми обясни как при зададени 4 точки в една равнина се променя равнината, след като три точки дори определят равнина . Който успее да го направи получава водка "Финландия" за Нова година :drinkers:
..Равнината се променя от"гърбиците"на плочките и става на възвишение с долина.. :-D :lol: :lol:
П.П.Пия само Sobieski Herbal (уточнявам, само в случай, че печеля наградата).. :partyman:
ky-kyy - майстор
На мен ми е интересно друго...Ся, че клиента винаги е виновен, си е писано в Библията още, ама като сте големи спецове и виждате че материала не е качествен, що един не тропна с крак и да каже - "Аз с такъв материал, отказвам да работя" или "Пич, с тия криви плочки, ще ти го направя, ама няма да се получи, както трябва. Ако си съгласен, да почвам" , или нещо подобно, а взимате парите и си оставяте ръцете...
Че и нагли после...
gecata1059 - специалист
пет дек 20, 2019 12:05 pmvpetrunov написа:
Благодаря на хората, които заеха конструктивна позиция и си казаха мнението, с което ми помогнаха.

Отзоваха се и двама заядливи, които нямат какво да правят в свободното си време освен да злорадстват за чуждите проблеми - те си знаят кои са. :roll:

Интерсуват ме опциите да се оправи - възможно е, не е възможно, колко време и пари ще струва - ако има хора, които разбират от това, да кажат полезно мнение, за да знам дали да търся майстори изобщо и прочее. Всичко останало е шум от хора с много свободно време и много коментари в онлайн форум.. Извинявам се, ама съвети от сорта на "сложи завеси да не попада вода на пода" как да ги коментирам.. :? :lol:
Ако си чел повече в раздел баня щеше да разбереш кой дава полезни съвети.
Но ти и тях пренебреваш и ги пишеш към "заядливите".
[-X
vpetrunov - напреднал
В крайна сметка като погледна под панела, отдолу е сухо, не влиза кой знае колко вода - изглежда, че съвсем малко количество остава там и се стича на грешното място...

Изображение

Всъщност благодаря на всички, които писаха - дадохте ми добра представа, че проблемът не е, че майсторът е направил няккаква велика грешка, а събиращата се вода е малко и не е голям проблем. Вече мисля, че голямо преправяне ще е излишна драматизация. Форумът ви е супер! =D>
ky-kyy - майстор
Викаш, ще играе бърсалката :lol:
vpetrunov - напреднал
пет дек 20, 2019 2:07 pmky-kyy написа:
Викаш, ще играе бърсалката :lol:
Откровен тъпанар =D>
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6