пет дек 20, 2019 10:50 amsokolov.91 написа: Ооооооо, даааааа!!!! Запали!Ехаааааа
Много благодаря на ESPACE, че се досети какво е станало. Благодаря на всички за помощта.
Иска си истинска 0 тоя котел и това е бил проблема.
 Оправи ми деня, честно
  Оправи ми деня, честно  
 С кеф, да си го ползваш юпс-а
ESPACE е пич. Браво

'Начи , на газов котел му трябвало защитно зануляване и само със защитно заземяване не стават нещата ! Е , това е за запомняне . Всъщност май е някаква инженерна грешка или всичко това е от презастраховане ! Ами ако случайно аз имам на "нулата" 10-20-30V спрямо земя ?
 'Начи , на газов котел му трябвало защитно зануляване и само със защитно заземяване не стават нещата ! Е , това е за запомняне . Всъщност май е някаква инженерна грешка или всичко това е от презастраховане ! Ами ако случайно аз имам на "нулата" 10-20-30V спрямо земя ?  Хванах другата клема и от нея ме порасна ток. Взех мултицета и слагам на променлив ток сондите на двете клеми - 0в. После между едната клема и нулата от контакта - 115в. Между нула и другата клема пак 115в. А между мене и клемите - 85в.
  Хванах другата клема и от нея ме порасна ток. Взех мултицета и слагам на променлив ток сондите на двете клеми - 0в. После между едната клема и нулата от контакта - 115в. Между нула и другата клема пак 115в. А между мене и клемите - 85в.   ). И мисля, че точно това е направил авторът.
 ). И мисля, че точно това е направил авторът.