• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ky-kyy - майстор
пет дек 20, 2019 2:22 pmvpetrunov написа:

Откровен тъпанар =D>
Старая се :supz: :lol:
vpetrunov - напреднал
:lol:
пет дек 20, 2019 2:27 pmky-kyy написа:
пет дек 20, 2019 2:22 pmvpetrunov написа:

Откровен тъпанар =D>
Старая се :supz: :lol:

Може да измисля начин да спра влизането на вода под панела.. може би някакво уплътнение
ky-kyy - майстор
пет дек 20, 2019 2:32 pmvpetrunov написа:

Може да измисля начин да спра влизането на вода под панела.. може би някакво уплътнение
Ако живееше в Перник, нямаше да имаш тези проблеми :rolleyes: Ама от къде да знае човек, къде да се роди :lol:
chapara - майстор
Ясно е че изначално нещата са сбъркани, а ясно е че и на 95% няма да ги коригираш.
Това ли е заяждане??? Попитах те кой проектира банята, но ти така и не ми отговори, което ме навежда на мисълта че проекта е твой. Ако е така отговорността се поделя м/у инвеститора и изпълнителя, дори везната клони към инвеститора. И ще се обоснова. Кой измисли мястото на сифона, първа грешка? За ваната няма да коментирам, но защо ми се струва от последната снимка, че пода не е налепен изцяло под ваната :? Вани от този тип изискват изцяло завършена баня и последващ монтаж! Кой провери с една кофа вода преди монтажа на къде върви водата, втора грешка. Защо е толкова къс паравана, трета и така нататък. За това че плочите са криви не вярвам изпълнителя не е казал. А ве въобще чуваме едната страна в спора. Аз лично съм отказвал да изпълнявам проекти които не ме устройват не един път, понеже някой попита. И да, до сега нямам недоволен клиент, и без да ми седят дори на главата, има много хора тук които го знаят. В крайна сметка всеки клиент си заслужава майстора :wink: За мен темата е изчерпана :rock: :wink:
nikolov333 - майстор
пет дек 20, 2019 12:09 pmnikolov333 написа:
пет дек 20, 2019 11:29 amchapara написа:
...
4. Хубаво е хора които до преди една година задаваха лаишки въпроси относно бани да се въздържат от коментари по въпроси като този. Или по точно казано хайде някой да ми обясни как при зададени 4 точки в една равнина се променя равнината, след като три точки дори определят равнина . Който успее да го направи получава водка "Финландия" за Нова година :drinkers:
..Равнината се променя от"гърбиците"на плочките и става на възвишение с долина.. :-D :lol: :lol:
П.П.Пия само Sobieski Herbal (уточнявам, само в случай, че печеля наградата).. :partyman:
Пфу.. Значи, нищо не спечелих пак.. :-D
chapara - майстор
пет дек 20, 2019 5:44 pmnikolov333 написа:

[-X [-X [-X

Не, трябва да промениш височината на точките, т.е. наклона, или да понижиш сифона, илида вдигнеш целия наклон на към вратата. С две думи целия под :wink:
vpetrunov - напреднал
С една дума ми наспами темата да обясняваш някакви неща , които са ми от нулева полза. Разбрах че си велик майстор и форумен разбирач от класа, но това не ме интерсува по принцип.. всеки клиент си заслужавал майстора... за това ли качих снимка на банята, **** като теб да ми прави обструкции? Намери си друга работа някаква..

Сега знам че пак ще се правиш на остроумен и ше обясниш какъв майстор си и колко грешки виждаш на снимката - интересно ми е да видя твоята баня, как си я направил като проект и изпълнение!

Проекта не е мой, сифона е сложен там от проектанта и от майстора, пода под ваната си е завършен, панела е такъв, какъвто го е направил производителя, аз съм клиент мечта, темата е изчерпана и най-изчерпаното в нея са безсмислените ти постове - ясно е как си натрупал 5000 от тях, тапет такъв
Последна промяна от vpetrunov на пет дек 20, 2019 7:13 pm, променено общо 5 пъти.
nikolov333 - майстор
пет дек 20, 2019 5:52 pmchapara написа:
пет дек 20, 2019 5:44 pmnikolov333 написа:

[-X [-X [-X

Не, трябва да промениш височината на точките, т.е. наклона, или да понижиш сифона, илида вдигнеш целия наклон на към вратата. С две думи целия под :wink:
Има и още два-три варианта.
1.Напречно редене, така, че гърбицата, да се ползва за вада..
2. Подбор на плочките с по-малки гърбици, за формиране на вада към сифона..
3. Изправяне на гърбицата с "огъване" на плочката по метода на chapar-a
Сега, ако кажеш, че има и невъзможни неща, не вярвам.. :wink:
chapara - майстор
пет дек 20, 2019 6:38 pmvpetrunov написа:
С една дума ми наспами темата да обясняваш някакви неща , които са ми от нулева полза. Разбрах че си велик майстор и форумен разбирач от класа, но това не ме интерсува по принцип.. всеки клиент си заслужавал майстора... за това ли качих снимка на банята, **** като теб да ми прави обструкции? Намери си друга работа някаква..Моята си я знам перфектно

Сега знам че пак ще се правиш на остроумен и ше обясниш какъв майстор си и колко грешки виждаш на снимката - интересно ми е да видя твоята баня, как си я направил като проект и изпълнение!Има я във форума, но чукча не читател, чукча писател :axe:

Проекта не е мой, сифона е сложен там от майстора, аз съм клиент мечта, темата е изчерпана и най-изчерпаното в нея са безсмислените ти постовено само за теб, смотаняк - ясно е как си натрупал 5000 от тях, тапет такъвно красив :lol: :-D
Кой си ти , та да ми правиш оценка, боклук такъв, изчерпа ми се добрия тон, за което се извинявам на останалите, бърши със стирката, мопа и ли с к'вот се сетиш. Абсолютно си получил заслуженото. Ако и с изпълнителя си се отнесъл по този начин, е, ясно е защо не ти вдига телефонаИзображениеИзображениеИзображение
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Вада в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: