• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
На Виадрус У22 директно може ли да се монтира пелетна горелка Ерато 4 :wink: , иска ли допълнителен фланец , ако Да - то продава ли се готов , колко струва :? :wink: .
Strahil - специалист
filmatoplo написа:
На Виадрус У22 директно може ли да се монтира пелетна горелка Ерато 4 :wink: , иска ли допълнителен фланец , ако Да - то продава ли се готов , колко струва :? :wink: .

Иска фланец +чугунени плочи ,а и нова врата иначе -планка за старата като се махне горелката.

Това може да ползваш, доста е удобно http://greenecotherm.bg/uploads/docs/11 ... -ver12.pdf
но за 4 ще ти трябва или ново табло - продават ги готови или допълнително трябва да си предвиди авариан термостат и ключе за изключване на горелката, което се вързва на мястото на мостчето, което е сложено на платката.Но ключа да няма захранване ,че ще ти изгори платката!
filmatoplo - майстор
Благодаря , като малка Комбайна е с този фланец :wink: .
filmatoplo - майстор
Здравейте трябва ми някой който има котел Виадрус У22 с монтирана горелка Бисолид или GP четворка все горелки монтирани чрез Оня квадратен фланец.Нужна ми е една информация.
filmatoplo - майстор
Благодаря на тези които помогнаха с информация,тоест никой не ми помогна.Сам се справих както винаги одне ми един час ,от меренето ,рязането ,монтаж на фланеца ,че чак до боядисването със черен спрей .Интересуваше ме отвора от вътрешната страна на вратата,или по скоро слиза ли до оня ръб .
trunski - специалист
Здравейте, ето една идея за тунинговане на Виадрус.
Прикачен файл:
IMG_20170114_175526_opt.jpg
IMG_20170114_175526_opt.jpg (50.82 KиБ) Видяна 2264 пъти
Прикачен файл:
IMG_20170114_175624_opt.jpg
IMG_20170114_175624_opt.jpg (50.47 KиБ) Видяна 2264 пъти
Прикачен файл:
IMG_20170114_175631_opt.jpg
IMG_20170114_175631_opt.jpg (47.38 KиБ) Видяна 2264 пъти
petrov24 - напреднал
Здравейте колеги . Търся предна секция за Viadrus 22 . Благодаря преджарително .
Здравейте, замислям горелка, но да видим кога ще е.
Имам Виадрус У22Ц, най-малкия - 23.3 кВ. Разгледах фирмите из нета и всички го комплектоват с горелка тип чаша.
Да ама аз искам РОТАЦИОННА Bisolid GP xx R Tsc примерно.
Та въпросите са няколко:
1. Може ли да се сложи ротационна горелка на този котел?
2. Може ли да се сложи горелка 10-32кВ на котела 23кВ?
3. Може ли всяка една горелка да гори пелети от слънчоглед (дали самостоятелно или измешани с дървесни няма значение) или трябва да е пригодена за това, защото въпросния Бисолид го гледам и във вариант за слънчоглед.
4. Може ли на всяка горелка да се сложи WIFI модул за да се контролира от смартфон и от wifi стаен термостат?
ve4er - напреднал
Здравейте, откъде тук у нас мога да си купя турбина WPA06 или заместител някакъв със същите размери/параметри за гореспоменатия котел. Ето линк към самата турбина но от поляците. Може да пишете на лични за да не правим реклама.
Последна промяна от ve4er на съб яну 23, 2021 11:38 am, променено общо 1 път.
transportna - специалист
Виж колегата Radoslaw, май имаше. Но за да е по ясно си смени заглавието на темата. Търся вентилатор wpa 06. :partyman: Успех!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Виадрус У 22 и горелка на пелети - въпроси?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: