Добро утро! Мойто не беше особенно добро. През ноща горелката се задръстила защато направила толко шлака за две седмици, че почти затворала отвора на шнека. Пушаци, прахоляци, шнека ми се скъсил с поне 4 см.! Няма да стане с тия пелети и миналогодишните настройки. Права водата на 75гр. връщам си старото подавана и вентилатор и поне докато гори да гори със страст! Да пали и да гаси ако иска и през 5 мин. Този скъсен шнек дали е сериозен проблем?
съб дек 21, 2019 8:25 amstridata написа: Добро утро! Мойто не беше особенно добро. През ноща горелката се задръстила защато направила толко шлака за две седмици, че почти затворала отвора на шнека. Пушаци, прахоляци, шнека ми се скъсил с поне 4 см.! Няма да стане с тия пелети и миналогодишните настройки. Права водата на 75гр. връщам си старото подавана и вентилатор и поне докато гори да гори със страст! Да пали и да гаси ако иска и през 5 мин. Този скъсен шнек дали е сериозен проблем?Е как няма да си почистиш горелката две седмици?!! То аз изобщо не съм чистил, тоя сезон, ама не ми прави ядове с пелетите.
Добре си решил да дадеш "страст" на горелката. Един да разбере, че трябва движение. Ако имаш стаен, няма да пали като цветомузика, а когато трябва.
Тоя шнек иска поправка. Така са е размекнал, от жаравата горкия... Премери, разглоби, разтегли и Гас!
Върнах малко нещата, но не разбрах със стаен ли си или само термоглави.
"Скролнах" още малко и вдянах.
Няма ли вариант да си монтираш СТ! Тука Профитата могат да препоръчат добър, със седмичен график, регулиране на хистерезиса, на добра цена...