Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
vlax - майстор
Годината върви към приключване,остана само да обърна местото.
От днес има вече реколта 2019 г.
Изображение
:partyman:
kr1100 - майстор
Днес беше подходящ ден за Огин изгорих вършинаците /1Камаз/, утре разхвърлям пепелта по дръвцата.
vlax - майстор
съб дек 21, 2019 5:37 pmkr1100 написа:
утре разхвърлям пепелта по дръвцата.
А изкуствена тор слагаш ли им и каква?
ky-kyy - майстор
Ихааааа, варим ракийка, а? :supz:

В казан си се пекла, по тръба си текла, Ракийчиицееее. Светая мъченичиицеееее :rolleyes:
vlax - майстор
съб дек 21, 2019 7:35 pmky-kyy написа:
Ихааааа, варим ракийка, а? :supz:

В казан си се пекла, по тръба си текла, Ракийчиицееее. Светая мъченичиицеееее :rolleyes:
Гроздова.
ky-kyy - майстор
съб дек 21, 2019 7:50 pmvlax написа:

Гроздова.
Супер :supz:
Добре ли пусна?
Andri01 - майстор
...И митничарите четата НС...:( :partyman:
vlax - майстор
съб дек 21, 2019 8:40 pmAndri01 написа:
...И митничарите четата НС...:( :partyman:
Ааааа всичко е в рамките на закона,иначе ще пиша ли.
ky-kyy - майстор
Оня ден, минах през Лидл, да си купя бренди Арарат. Да ви кажа, не е никак лошо, особено на тази цена +подарък чаша...Минах и покрай зеленчуковия щанд и гледам едни лилави плодчета -личи. Бях чувал за този плод, ама не бях го ял. Напълних си една половин торбичка и в къщи всички го харесахме. Има по една голямка семка вътре. Ръгнах ги в една саксия и тръгнах да разпитвам чичака Гуглю, дали ще може да вирее по нашите ширини...Ся, писали, писали, ама повечето писания, май се оказват преразказ в преразказа...Та някой гледал ли е такова нещо. Ще съм благодарен, ако сподели.
Аз от няколко години, отглеждам успешно някои, както ги наричат екзотични плодове и зеленчуци и някои, не до там успешно.
Успешно за нашите метеорологични условия виреят, говоря от личен опит - мексиканската кисела краставица, антилската бодлива, физалис (отглеждам 2 вида) и пепино. Полууспешно ми върви африканската рогата краставица. За нея и трябва още поне един месец лято, за да узреят плодовете....
Ако някой се интересува, може да му обясня, моите впечатления и скромния си опит в отглеждането им :)

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: