Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
velsi - Почетен майстор
И аз имам желание да си няправя отопление на огледало, но не в банята, а на външните огледала на колата. Всички знаем колко е неприятно зимата, като замръзнат, а задното стъкло е затрупано със сняг. Нямам представа обаче как да го изчисля, така че да върши работа. Това е единствената причина да не съм го направил досега.
leonardo_vd - модератор
velsi написа:
И аз имам желание да си няправя отопление на огледало, но не в банята, а на външните огледала на колата. Всички знаем колко е неприятно зимата, като замръзнат, а задното стъкло е затрупано със сняг. Нямам представа обаче как да го изчисля, така че да върши работа. Това е единствената причина да не съм го направил досега.
Каква ти е колата? Това е по-практично
velsi - Почетен майстор
Колата е Ауди, но е стара и естествено няма такава екстра като на съвременните модели.
Тани - модератор
За там съм мислил дали няма да свърши работа една обикновена крушка :? :? :? Все пак е почти затворено пространство
velsi - Почетен майстор
Идеята е добра, но дали ще стане само с една? Все пак площта не е толкова малка.
leonardo_vd - модератор
velsi написа:
Идеята е добра, но дали ще стане само с една? Все пак площта не е толкова малка.
Просто си търсиш охледало от по-новите модели или от същия с такава екстра. Не може да няма. Какъв модел е и коя година?
velsi - Почетен майстор
Абе и това съм си мислил. Аудито е модел 80, 1989 г. яйце. Не знам на В4 дали са същите огледала, не съм търсил. Възможно е и да има.
leonardo_vd - модератор
Има си и 80-ки с такива огледала. Даже трябва да има прекарани кабели, само да поставиш огледалото и бутон.
Тани - модератор
А да са ти замръзвали фаровете? Там площта е доста по-голяма а и светлината има къде да "бяга" а с нея и инфрачервените лъчи!
Palawnik - специалист
Как Ви се струва идеята зад огледалото да залепя нагревател 1 000W и да го заграня с 12V?

Тема "Ел. огледало в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: