• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 36
Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
Във всеки магазин на БОШ или където продават БОШ трябва да го има.
solo5 - майстор
гледах сайта на Киров, няма го наличен
може и да не са си обновили сайта
в Мосю Бриколаж и Практикер си продават "по-големия батко" - 4585
а на цената на 4580 продават някакъв модел 43хх от 550W, с допълнителни ножчета и т.н :?
masteradmin - майстор
Вижте какво ножче продават - за незнаещите англлиски пище че реже всичко. :) :) :)

Прикачен файл

aluminum_jigsaw_00.jpg
aluminum_jigsaw_00.jpg (53.93 KиБ) Видяна 7896 пъти
wire - напреднал
Хамириканску - практично :lol: Те там всичко да им е лесно - много в едно. Ако си го пробвал кажи как реже, че е интересно. И откъде може да се види и купи това чудо :roll: :?:
п.п. шефе, един едит на английския :razz:
Pavkata_svt - специалист
UNIOR написа:
Браво masteradmin,поздрав за темата :2thumbs: .
Това което оставя да добавим е максималната дебелина на материала който можем да обработваме, обикновенно тя варира както за любителски така и за профи машини от 60 до 70мм., и по рядко срещаните до 100мм.,Мога да препоръчам на тези който възнамеряват да си закупят такава машина да обърнат внимание на един от моделите на "SKIL" а именно "модел 4585 АА", една машина покриваща всички изисквания за профи машина, плюс МОЩНОСТ от 710W, обикновенно този тип машини не надвишават мощност от 500/550W, при дебелина на детайла от 60/70мм., при този модел достигаме до 100мм.
Аз ползам такава машина-страхотна е.
housedoktor - майстор
solo5 написа:
Някой чувал ли е марката Milwaukee?
Американска е марката-мнооого солидни и много скъпи. Обединиха се с Атлас Корпко преди време. Не са популярни в България, но иначе се ползват с много успех на запад и в САЩ.
Carpentercho - напреднал
Наскоро видях тази тема и реших да се включа.Та като гледам,че се представят машини ето я и моята закупена отKirov-Bosch:

Прикачен файл

2095_image_mid.jpg
С лазерен лъч клас M2,4-степенно махаловидно движение, SDS система за бърза и лесна смяна на ножчето,low vibration ръкохватка с меко противоплъзгащо действие,530W 70 мм за дърво и 4 мм за метал,възможност за регулиране ъгълът под който се реже,прахоулавящ
2095_image_mid.jpg (108.01 KиБ) Видяна 8176 пъти
Plamen11 - напреднал
Моето е това.

Изображение

Засега съм доволен.Върши работа.От сервиза имам добри впечетления.Ето и параметрите му.

http://www.hitachi-koki.com/powertools/ ... 110mv.html
ivan_gd - помощник
Здравейте!
И аз имам намерение да си взема едно зеге. Харесал съм си модел на БОШ с лазер, но не като на колегата по-горе (моделът е PST 650 PE или нещо подобно за около 139 лв цена). ТА се чудя дали този лазер ще помага за по-прав срез или е само екстра за зарибяване на купувача!
EDI - майстор
Трябва и ръчица, само с лазера не става.В общи линии за мен това си е една екстра без кой знае каква реална полза.Аз си правя прав срез и без лазер.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 36

Тема "Работа с прободен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: