Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Той понеже все няма какво да кажа па аз понеже все успявам с малко букви много да кажа
За боклука. Като пазарувам не вземам торбичка щом мога и в ръце. Имам към 3л солна коселина дето никугиш ама никугиш няма у канала да хвърля. За другия боклук според зависи, но наистина не са уредили тези отпадъци къде и как. То не са само кутии от боя, ама така е и толкоз.
emil_v r - майстор
http://www.imeem.com/grooveline/video/q ... sic_video/

Чакай не се ядосвай , това е форум .
Какво като си от Люлин , и аз съм от село :-D

Цвръкни линка горе да видиш , че светът е хубав :wink:
Поздравявам те с него :)
masterval - майстор
Аз бих напълнил кутията с гипс, па квото стане - стане. На следващия ден я предоставяш на Вълците.
felice - специалист
:-D :-D
Не съм се разсърдил - чудно ми беше кога ще отговорите сериозно ;)

@ еmil v_r - Абе мислех да ти пиша, че тия дни ще ходя до Враца - дали да не ти донеса разредител за градината :lol: Всъщност съм от град - не кой да е, а Хаскуу :razz:

Благодаря за мненията (и за поздрава) :2thumbs:
Последна промяна от felice на пон дек 01, 2008 1:03 am, променено общо 1 път.
solo5 - майстор
felice написа:
Всъщност съм от град - не кой да е, а Хаскуу
Събта рабта няма, ръкити в джобити и ай в Аскуу на Кенаня :lol:

Хасковски речник
ronik - специалист
Винаги съм завиждал на живеещите в блок за възможността да зафучиш торбата със смет през балкона :) и после "руките в джубите и цяль день на кенаня" :lol:

А за разредителя да го разлееш на бетон и да го оставиш да се изпари може и да е добра идея. Или да го запалиш. Незнам кое е по-екологично. :)
mim - специалист
колкото и да искаш да си примерен гражданин/селянин не ти дават възможност

батериите дали случайно някой който изкупува акумулатори не се занимава с тях, дребошлъци като ААА, часовникарски и прочие, с мерак ще си ги събирам и ще ги нося няколко пъти в годината на такова място

и аз имам тая дилема като изхвърлям фотографска химия в канала - киселини и основи, но хайде аз съм дребен потребител, но фотостудията от машините изхвърлят доста сериозно количество концентрати :x
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Чакайте малко да ви успокоя. Относно канала. Всеки град си има колектори и пречиствателни станции. Не мислете, че от канала отива директно в реката.
Поне на книга...
А колкото и странно да звучи, най-големите замърсители са хранителните мазнини.
mim - специалист
то на всичката химия обаче пише, да не се излива в канала :-D
а и пречиствателната не се ли занимава само с органични неща, останалото май си продължава до океана
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Е, как ще се занимае само с органичните. Те по принцип си гният. Всъщност Земята все още съществува, защото моята сода се неутрализира с твоята киселина ...
Пречиствателните първо второ и трето утаяват. Химиците изследват утайките, неутрализират ако могат и е нужно. Изсушават и депонират твърдия боклук на сметището.
Всъщност е много сложно и странно, но работи.

Тема "Къде да изхвърля разредителя и кутиите от блажна боя?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: