Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
avitor - специалист
Здравейте, имам около 30 квадрата чисто нови правоъгълни плочи балчишки камък. Тъй като не ми харесва много да го наредим в този вид една до друга плочите, как ви се струва идеята да се начупи неравномерно като гнайс и така се лепи и фугира?

Прикачен файл

205ac6ae.jpg
205ac6ae.jpg (61.77 KиБ) Видяна 2951 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед дек 22, 2019 5:55 pmavitor написа:
... как ви се струва идеята да се начупи неравномерно като гнайс и така се лепи и фугира?
Много по-евтино ни се струва
avitor - специалист
Ха-ха. Благодаря за отговора. Доста е показателен. Други мнения и идеи?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед дек 22, 2019 10:59 pmavitor написа:
Ха-ха. Благодаря за отговора. Доста е показателен. Други мнения и идеи?
:-) Сериозно. Парчетата са отпадък.
Но пък си е твое. Както искаш, тъй си го правиш
B0t - специалист
Обмислете още малко решението си. Камъка така нарязан изглежда многа красиво и стилно. Вярно, че е въпрос на вкус, но натрошения камък поне според мен седи разхвърляно и грозно. Кава е причината да не ви харесва да го налепите в този му вид, на вас лично не ви харесва така нарязан, на жена ви, наоколо съседите ви са с натрошен камък и искате да се впишете в екстериора, по-скъпо ще ви излезе лепенето му в сегашния му вид, и тнт? Каква е архитектурата и формата на къщата ви?
chapara - майстор
Това не е никакъв балчишки или какъвто и да е камък, аман от самонеплатена реклама. От самолет се вижда че това е гипсова отливка, бастун такъв :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
LazarGanev - "Велик майстор"
На мен също ми се видя странен, ама не посмях да се обадя щот нямам претенции да съм спец. Сега като го гледам подробно съм 100% на мнението на Чапара
Lutchezar - майстор
Аз мисля че снимката е от Интернет а не на актуалния камък, та може и да има нещо...
schuldiner - майстор
К'во го налазихте човека, качил е примерна снимка от нет-а. Неговите плочи още не са наредени.
А иначе има и по-иновативни идеи да се усере хубавия камък:
https://www.google.bg/search?q=https:// ... ZhNdcpqWiM:
Чираче - майстор
ср дек 25, 2019 6:44 pmschuldiner написа:
К'во го налазихте човека, качил е примерна снимка от нет-а.
Тук не става да се продават краставици на краставичари :lol: Някой си прави самореклама. От пръв поглед се вижда, че това не е естествен камък, ако въобще е камък. Вижда се как две по две плочите са еднакви по шарки.

Тема "балчишки камък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: