Нека намерим най-тънките цени.
plamen6703 - майстор
Като минах през Лидъл в Севлиево имаше поне 5-6 броя, но въобще не се впечатлих от тях! :partyman:
пишман_майстор - майстор
Не са добре направени? Възможно е...
valentino76bs - майстор
съб дек 28, 2019 3:21 pmEDI написа:
За добро е, не се коси.
Май май.....си прав :) гледай ся за какво иде реч...
Прикачен файл:
P_20191228_174538_1.jpg
2,3 мм в дясно целия патрон.
Аз ли съм каръка или съм по претенциозен не знам.Върнах го така ,че има един в Лидл център Б-c.Иначе в целия Бургас също е изчерпан но ще има обади се на приятел и ще видим дали ще го намеря ,че ме фана яд.
Последна промяна от valentino76bs на съб дек 28, 2019 9:00 pm, променено общо 2 пъти.
npace - специалист
съб дек 28, 2019 3:05 pmjujo_si написа:
в 11:30 акумулаторния винтоверт перформанс отдавна беше свършил в цял пловдив. в магазина в махалата казаха че са пуснали 20 броя и са свършили веднагически. много зле. аз не успях да си купя.
Мини след Нова Година, сигурно ще върнат десетина. :lol:
valentino76bs - майстор
съб дек 28, 2019 7:46 pmnpace написа:
съб дек 28, 2019 3:05 pmjujo_si написа:
в 11:30 акумулаторния винтоверт перформанс отдавна беше свършил в цял пловдив. в магазина в махалата казаха че са пуснали 20 броя и са свършили веднагически. много зле. аз не успях да си купя.
Мини след Нова Година, сигурно ще върнат десетина. :lol:
В магазините някъде има ,могат да ти го дръпнат и да ти го доставят трябва да звъннеш на клиентската линия.В Поморие имаше 4 броя .
Успях да сменя моя но като цяло всички имат дразнещи дефекти,които понеже съм капризен забелязвам!
Ако беше 100лева нямаше да ги видя дори... :)
radius - майстор
Е дееба колко мъки за 100лв. отгоре. Купете си по едно милуоки, па да векувате.
valentino76bs - майстор
съб дек 28, 2019 9:24 pmradius написа:
Ма то не е късно я дай линк към нещо доказано!
gnt69 - майстор
съб дек 28, 2019 10:02 pmvalentino76bs написа:
Ма то не е късно я дай линк към нещо доказано!
ЕТО. Колегата дето ги продава е пич, звънкаш казваш за какво ти трябва и той ще те насочи спрямо нуждата и бюджета. :partyman:
kozl - майстор
Не разбрах кво му бие на патроннкика?
Стегната, съосна бургия - бие ли?
12 волтовия винтоврът га го купувах проверих няколко, при които имаше ексцентрично въртене на външната част на патронника, но стегната, съосна бургия на моя не бие. Това е важното зза мен.
Преди доста години га придобих първата си бормашина Елтос с висене на дълга опашка и без избор, щото следващите грабат и не остаа, та попаднах на дефектна с крив шпиндел. И ме налазиха гаранционните мъки да ода по сервизи, където следваше подигравка след подигравка. Един фата бормашината стега бургия и пробива, а он целия танцува с такта на оборотите раздрусван от ексцентричността. Е ама нали пробива - начи нищо и нема. Еми платих я още веднъж "под масата" да ми сменат шпиндело.
hakama - специалист
съб дек 28, 2019 9:24 pmradius написа:
Я дай линк с аналог на 50+Nm 18/20V, че от линка по горе не видях нещо под 500лв с подобни параметри.

ПП: Ние решихме да рециклираме двете батерии (14,4V) с литиеви (към 120лв) на старото Метабо, с което се олекоти значително :supz: остава да го смажем и ще си спестим 400+ за нов верт. :partyman:

ПП:2 - пуснете някой клип с биещ патронник - и най вече го закачете в темата на онези инфуУленсери дето пускат ревюта в този форум на парксайд машинки и ги попитайте - докога ще ни набутват бракувана :проба: и 3-то качество стока?! :vom:

ПП3: сега се сещам че връщах в сервиза немска бормашина от лидл.де, с биещ патронник...но това е единствения случай от доста покупки, а и бяха по 15Е намалени... за щастие ми я смениха без разправии. :-D

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: