Нека намерим най-тънките цени.
valentino76bs - майстор
Остай ,че днес реших да го пробвам новия и натискам бутона не тръгва.....размърдах батерията тръгна.Взех да навивам видии в дърво и на третото навиване .....бутона натиснат а пък машината мълчи....защита ли е какво незнам!Но ясна работата!
DMN - майстор
valentino76bs написа:
Взех да навивам видии в дърво и на третото навиване .....бутона натиснат а пък машината мълчи..
Без товар върти ли?
Батерията зареждал ли си я?
:partyman:
valentino76bs - майстор
нед дек 29, 2019 11:25 amDMN написа:
valentino76bs написа:
Взех да навивам видии в дърво и на третото навиване .....бутона натиснат а пък машината мълчи..
Без товар върти ли?
Батерията зареждал ли си я?
Вчера я заредих до край.И на празен и на пълен нещо се замисля трябва да натиснеш бутона повторно за да тръгне но не винаги го прави.
https://youtu.be/Fg5EuegKK68
пишман_майстор - майстор
Много неприятно! Нямаш ли друга батерия за проба? Или някой колега край теб да ти услужи за момент с батерия за опита?
Ако и с другата е така- връщай я! Язък за 5-те години гаранция...
П.п. безчетков инструмент е голяма благинка , но да е от по-реномиран производител ...
DMN - майстор
valentino76bs написа:
трябва да натиснеш бутона повторно за да тръгне но не винаги го прави.
Хм... :?
Изгледах клипа.
Вижда се как държиш бутона натиснат, а не върти и след като го отпуснеш напълно, тогава завърта при следващия пуск.
Според мен нещо с бутона или управляващата електроника не е наред, ако е дефект.
Замислих се да не би да има някаква защита, например ако винтовертът не е ползван известно време, да не реагира нарочно на първото натискане на бутона, един вид защита от случайно натискане на бутона при пренасяне в чанта например или нещо такова. Не знам какво да си мисля. Добре е да се види при друг екземпляр дали пак прави така. :?
valentino76bs - майстор
И по време на работа( 3 види завих)го направи един път,дразнещо е.Стария който имам също правеше някви такива чакмаци и го отворих, беше се разпоил единия крак на бутона и като го натисна силно тогава включваше ама го запоих и се оправи.
П.п. Ся не искам да правя лоша реклама на парксайда просто такъв ми е късмета искрено се надявам да е само при мен .Тука пак един от старата серия ама убит от бой ..... но върти :)
[/url] [/url]
nikolov333 - майстор
Моя дето почна да намирисва е много запазен в сравнение с тоя, ама явно ще дава фира..
EDI - майстор
Връщайте, какво се чудите.
kozl - майстор
Що ми се стори, че в Лидъл на Кабележков и Луи Айрян има таквиз винтовръти или поне цената беше 179,99 лв :?
plamen6703 - майстор
Тази сутрин в Лидъл на Редута имаше два такива винтоверта. :partyman:

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: