brassSob написа: Ще напишеш ли специално за един индивид как си ги сменил. Ама и за трите пиши отделно , че от един няма да е ясно.За да бъда по-точен смени ги синът ми аз само наблюдавах защото от пет дена не мога ни да клекна ни да се наведа.

brassSob написа: Ще напишеш ли специално за един индивид как си ги сменил. Ама и за трите пиши отделно , че от един няма да е ясно.За да бъда по-точен смени ги синът ми аз само наблюдавах защото от пет дена не мога ни да клекна ни да се наведа.
Прикачен файл
пон дек 30, 2019 9:53 ambrassSob написа:Имаш лично! Обществена поръчка.пон дек 30, 2019 8:48 amRumen89 написа:Ако държавните поръчки ги даваха по форумите...ехеее. Преди време ти казах...заповядай в офиса, показвам ти всичко доставено от мен за училища, поделения, общини и старчески домове. Ако искаш пиши на лични и заповядай.....нед дек 29, 2019 10:30 pmbrassSob написа:Пич тези приказки не тук не се прави на много остроумен. Това, че приемаш форума за да си намериш работа не означава, че само специалисти трябва да пишат.
Ще напишеш ли специално за един индивид как си ги сменил. Ама и за трите пиши отделно , че от един няма да е ясно.
пон дек 30, 2019 11:18 amscorp написа:Има такъв модел в моето мазенед дек 29, 2019 6:57 pmLazarGanev написа:Здравейте г-н Ганев.нед дек 29, 2019 6:37 pmscorp написа: Отновно пепелта. Може би е добре Грейко да помислят за оптимизиране на пепелника, така щото да се отваря и издърпва без да се отваря вратата на котела. Отделно поради спецификата на дизайна, пепелника е по-малък от мястото му в котела и около него се трупа пепел... Аз го почиствах всеки ден, когато котлето беше в режим поддържане. Вероятно можеше през ден... За семица ползване толкова впечатления....От написаното разбирам, че горелката е монтирана на вратата на котела, което затруднява почистването. Ако бяхте я монтирали странично нямаше да има проблеми с почистването на пепелта по време на работа.
Горелката е вързана странично (видно по-долу).
Понеже има ръб на вратата на котела, то самият пепелник е по-малък от пространството в котела за да може да се изважда. И около пепелника попада пепел. Това са ми наблюденията.
Предложението ми всъщност е да има просто още една вратичка, която да дава достъп директно до пепелника, т.е да не се отваря вратата на самия котел при работещо състояние.Дали обясних добре....
Идеята ми за потвърждаваща команда (ПИН) в телефонната апликация струва ли ви се удачна ?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: