• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Чираче - майстор
пон дек 30, 2019 9:17 pmtsenkov написа:
Чирак, като говорят майсторите не се бъркай! Ко да го прайш-чирак..
Приемам. :lol:
theagent - специалист
нед дек 29, 2019 8:50 pmGlobusbg написа:
... дават компютърни симулации с 300% презапасяване. ...
Факт. Ама като видях какви строители има, може би презапасяването не е толкова лошо нещо ...
Globusbg - напреднал
Честита Нова Година на всички. Желая ви здраве, късмет и благоденствие през 2020 г.
plamen6703 - майстор
Христо, на теб ти желая да успееш да изплуваш тази година и да те търсят клиенти, не ти да ги търсиш в интернет сайтове за обяви под вънкашност чужда и под име ново :-D
Не ти пиша на Ви, щото се познаваме отдавна, клиент не успя да ме направиш, но поне от възпитание не ти казах къде да ходиш с "бригадите" си да търсиш баламурници!
Успешна нова година и каквото изброи, че го имаш, дано през новата година наистина го имаш, но за да го имаш трябва и честност и почтеност да имаш! :partyman:
Globusbg - напреднал
Пише се външност Пламене не вънкашност първо се образовайте достатъчно и тогава пишете и престанете да спамите темата с ваши измислици и злобни постове.
gnt69 - майстор
Има истина в думите ти , аз имам поглед върху проектирането. Масово се търси евтин проект от евтини проектанти и архитекти да се спестят 5 лева от проектиране на квадрат а никой не смята че проекта ако е качествен ще ти спести повече от 5 те лева. Например 30 кила желязо на квадрат повече са 50 лева +. Обикновенно се пазариш с архитекта и той после намества сумата в зависимост от бюджета.
Има скъпи и евтини проекти въпрос на гледна точка. :partyman:
plamen6703 - майстор
ср яну 01, 2020 2:11 pmGlobusbg написа:
Пише се външност Пламене не вънкашност първо се образовайте достатъчно и тогава пишете и престанете да спамите темата с ваши измислици и злобни постове.
Ицка, Дядо Вазов така го пише "под вънкашност чужда и под име ново..." из "Епопея на забравените", ама ти си далече от четенето :cool:
Бързо те разкрих, Вълкът козината си мени, но нрава-не!
Казано е "Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители: Матей 7:15 ! Един да предпазя от такива като тебе си заслужава :partyman:
Globusbg - напреднал
Пламене , пишете какво толкова съм ви направил че е наслоена такава омраза у вас
plamen6703 - майстор
Ицка, на мен нищо не можеш да направиш, щото съм гърмян заек и такива като теб ги надушвам и слагам на кантара още като разменим по някоя друга дума и от дума си дойдем на думата :wink:
Аз като инвеститор първо искам удостоверение за актуално състояние на изпълнителят, след това правя справки за него, искам да видя завършени обекти, говоря със собствениците на завършените обекти и т.н..
След това такива като теб отпадат от само себе си, остават само техните самореклами и като се появят някъде по сайтовете такива самореклами, волно или неволно се сещам за човека! :partyman:
Globusbg - напреднал
Сега....Пламене ..за да ти докажа тук пред всички съфорумци че говориш глупости.....сега ще се свържа с подателката на тази тема Ивета Шуманска аз преди две години построих къща на баща и в Козлодуй и ще я помоля да напише тука във форума какво е мнението на баща и за моето изпълнение на къщата и дали има някой измамен или там нещо фалшиво. И след това искам да се извиниш пред всички за глупостите които пишеш.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

Тема "Строеж на къща - въпроси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: