Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
ky-kyy - майстор
ср яну 01, 2020 5:05 pmGlobusbg написа:
Ами сега идете всички в темата на Шуманска и прочетете какво ви е написала. Повече няма да пиша в този форум не ви прави чест жалко за вас
Хайде де, ти от както спря да пишеш, натрупа 100 мнения...
plamen6703 - майстор
Христо, не ти прави чест /ако знаеш какво е чест/ първо да правиш корекции в сайта ти и да обвиняваш за фотошоп!
Второ, не ти прави чест по такъв "плосък" начин да се опитваш да въвеждаш в заблуждение потребителите на един почтен сайт като този да се правиш на строителен предприемач!
Трето, ако имаш поне малко достойнство /съмнявам се/ преди да спреш да пишеш тук, кажи едно "Извинявайте" и дано нещо трепне в теб и се замислиш! :partyman:
Чираче - майстор
ср яну 01, 2020 5:12 pmplamen6703 написа:

Трето, ако имаш поне малко достойнство /съмнявам се/ преди да спреш да пишеш тук, кажи едно "Извинявайте" и дано нещо трепне в теб и се замислиш! :partyman:
Аз не се съмнявам, убеден съм. Няма да каже "Извинявайте за наглостта ми" :? :lol:
Chefo77 - майстор
ср яну 01, 2020 5:03 pmЧираче написа:
Писах и в другата тема. Лично познавам анестезиолога д-р Огнян Шумански от Козлодуй.
И аз познавам Огнян Шумански, от друг форум, и доколкото помня доста неща беше си направил САМ точно заради измами.
Чираче - майстор
ср яну 01, 2020 5:42 pmChefo77 написа:

И аз познавам Огнян Шумански, от друг форум, и доколкото помня доста неща беше си направил САМ точно заради измами.
Едно е познаваш някого от форуми, друго е лично. Във форумите всеки е велик, а останалите простаци. Нали?
ky-kyy - майстор
Обаче Чирака, пръв излови измамната схема. Направо не ми са мисли, като стане майстор, още при регистрирането им, ще ги изхваща :supz:
Чираче - майстор
ср яну 01, 2020 6:11 pmky-kyy написа:
Обаче Чирака, пръв излови измамната схема. Направо не ми са мисли, като стане майстор, още при регистрирането им, ще ги изхваща :supz:
Нищо ново под слънцето. Идва ми подсъзнателно.
Andri01 - майстор
Хайде сага,че и скромен!! :? :-D :prayer:
EDI - майстор
Тю, изтървал съм веселото. :lol:
ky-kyy - майстор
ср яну 01, 2020 6:21 pmEDI написа:
Тю, изтървал съм веселото. :lol:
Моткай се още, моткай се :lol:

Тема "Мнения за новия хит ...къща която можете да си направите сами" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: