Камината ще е прекалено мощна, за такава къща. Какъв котел бе, Чираче, какви мощности?!! Има си предимства котела, има компактни котлета, които на Филма са му на сърце, но да са съобразени като киловати. Има и малки каминки, тип котле, за инсталация в сервизни помещения.
Хубаво е да се ползва мед, но защо да се завършва с други тръби? Икономия на средства? Вече оценявам предимствата на медната тръба и милиграм не съжалявам, че ги изгладувах. За инсталация с пелети, не са задължителни. Бях качвал клипче, на което се вижда как се държи правилно изградена инсталация, при 115 градуса.
Подготвил съм още едно, специално за Анди, но ще го кача в друга тема.
С такава топлоизолация и 10 киловата на час ще са много през по голямата част от сезона. През останалата, по малка част, ще са достатъчно.
Честита Нова година!
Редактирах, понеже допускам правописни грешки, които ме дразнят.
Чудя са как му доди на Андиния акъл за 10 киловатовата "калинка"?!!
Хубаво е да се ползва мед, но защо да се завършва с други тръби? Икономия на средства? Вече оценявам предимствата на медната тръба и милиграм не съжалявам, че ги изгладувах. За инсталация с пелети, не са задължителни. Бях качвал клипче, на което се вижда как се държи правилно изградена инсталация, при 115 градуса.
Подготвил съм още едно, специално за Анди, но ще го кача в друга тема.
С такава топлоизолация и 10 киловата на час ще са много през по голямата част от сезона. През останалата, по малка част, ще са достатъчно.
Честита Нова година!
Редактирах, понеже допускам правописни грешки, които ме дразнят.
Чудя са как му доди на Андиния акъл за 10 киловатовата "калинка"?!!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср яну 01, 2020 8:44 pm, променено общо 1 път.