чет яну 02, 2020 8:00 pmThe master написа:Що да е така бе Майсторе? Какви кладенци какви пет лева бе братче. Просто сравняваш истинска машина и лидълска и веднага виждаш разликата. Само кон с капаци като Чолев може да твърди че от лидълското по убаво нема. Ама професионална машина е торба пари, а китайчето от Лидъл шепа стотинки, та всеки си решава кое го устройва.вт дек 31, 2019 1:49 amChefo77 написа:От 9 кладенеца вода се носи (от някой) за да докажат, че Parkside е по-лош от разните профита. Е това ме дразни много, ама най-много когато се прави от профи майстор (не отричам, че е такъв и има профи техника).пон дек 30, 2019 8:48 amvalentino76bs написа: Е нали знаеш явно марката е заслужила комплименти....но нормално е да имат издънки ако мога да ги нарека така.Това е като при нас едни ще са доволни други не ...Марката си е заслужила комплиментите и за домашната работилница е повече от "ставаща", няма какво да се лъжем. Особено при тези машини. Аз никога не съм го отричал и би било глупаво да го правя. Ама носене на вода от 9 кладенеца, за да се докаже превъзходство над профитата е това, което дразни
За домашната работилница стават,няма какво да се лъжем.![]()
joroantonov написа:истинска машинаПак е китайска, само че/може би/ по-качественна...
Онези марки, които някои още смятат, че са профи - вече не са това, каквото е било.
Всичко е спрямо цена-качество, ако нямаше тая промяна в моделите на Парксайд/по точно за аку/, щяха да спечелят повече, но да им ебем маркетинга...
Ако гледаме маркетинга - нещо ми харесва условията на гаранция на Райдър/тяхната профи серия/.
Кой друг може подобно да предложи?