• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здр. Хора помагайте , ........та камина ми дава само грешка 12 ,неуспешно запалване. Камината е 25 кв. ,почистена е и до вчера си работеше ,само трупаше неозгорели пелети в кошницата.
gnt69 - майстор
пет яну 03, 2020 6:20 pmOBLI4AK84 написа:
Здр. Хора помагайте , ........та камина ми дава само грешка 12 ,неуспешно запалване. Камината е 25 кв. ,почистена е и до вчера си работеше ,само трупаше неозгорели пелети в кошницата.
Нормално е, тоя модел камини са така. :partyman:
Помощта, ако дойде, ще е в другата тема, където си писал вчера.
Вероятно има, някъде в темата, описание и решение на проблема.
Просто я прочети цялата!
Пиши там!
пет яну 03, 2020 6:26 pmgnt69 написа:
Аз не искам да критикуваш ,а помощ. Ако знам кога ще умра ще си изкопая сам гроба нали. Дано не съм много краен.весели празници и търся помощ в крайна сметка
Димитър Димов - специалист
пет яну 03, 2020 6:53 pmOBLI4AK84 написа:
Аз не искам да критикуваш ,а помощ. Ако знам кога ще умра ще си изкопая сам гроба нали. Дано не съм много краен.весели празници и търся помощ в крайна сметка
Вероятно ако напишеш каква е камината,може и да ти се помогне.Може би при различните марки камини тази грешка означава различно нещо,или пък не означава :? .Знае ли човек?
пет яну 03, 2020 7:43 pmДимитър Димов написа:

Вероятно ако напишеш каква е камината,може и да ти се помогне.Може би при различните марки камини тази грешка означава различно нещо,или пък не означава :? .Знае ли човек?
Burnit comfort 25 plus ,но незнайно тръгна . Четири часа само ядове ,дано да не се повтаря. Но ако някой изкаже мнение ще съм благодарен
plamen6703 - майстор
Краен си, защо да си копаеш сам гроб?
Почисти хубаво и имай едно на ум, че може да търсиш други пелети за да не го играеш пак 4 часа :wink: ! :partyman:
gnt69 - майстор
пет яну 03, 2020 7:58 pmOBLI4AK84 написа:
Burnit comfort 25 plus ,но незнайно тръгна . Четири часа само ядове ,дано да не се повтаря. Но ако някой изкаже мнение ще съм благодарен
А с ей туй трябваше да почнеш модела на камината.
С две мнения, лесно е да се проследи форумната история на новобранец.
Първото е написано в "правилната" и от него става ясно с каква камина е.
Ма най лесно е да го начибаме.
gnt69 - майстор
пет яну 03, 2020 8:59 pmТрифон П.Трифонов написа:
С две мнения, лесно е да се проследи форумната история на новобранец.
Първото е написано в "правилната" и от него става ясно с каква камина е.
Ма най лесно е да го начибаме.
Аз чета по едно чак толкова не задълбавам, има въпрос давам успокоителен отговор. :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Грешка 12" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: