пет яну 03, 2020 11:14 pmChefo77 написа: Аз да взема да направя клипче утре сутрин как литиева батерия работи при ниски температури. Тя си стои в пикапа денонощно...И аз ще изкарам боша от колата сутринта, предполагам ще е около нулата

пет яну 03, 2020 11:14 pmChefo77 написа: Аз да взема да направя клипче утре сутрин как литиева батерия работи при ниски температури. Тя си стои в пикапа денонощно...И аз ще изкарам боша от колата сутринта, предполагам ще е около нулата
пет яну 03, 2020 10:58 pmпишман_майстор написа: Имах съмнение, че акумулаторите са с лошо токоотдаване в студаВъобще не е жалко, мен да ни мъ пита някой дали ми е хубаво на студено като бачкам вън зиматапон дек 30, 2019 9:47 amпишман_майстор написа: Това за студа и отказ да работи, не е ли нарочно предизвикан (д)ефект? Може би елементите в аку-то са с лошо токоотдаване в студ и така пазят батерията от тотален ( предварителен ) провал?Има елементи които успяват да работят прилично при температури под, но близки до нулата. Тези явно не са от тях. Жалко, че колегата си върна винтоверта без причина, то било нормално да не работи в студа...
съб яну 04, 2020 12:40 amjekasus написа:Повече.npace написа:Илон Мъск щяха да го биятКато стъклото на новия трак![]()
![]()
съб яну 04, 2020 12:36 amresistbody написа: на тях си пише да не седят на студеноДа стоят не ги бърка, преди зареждане е хубаво да се отвърнат.
съб яну 04, 2020 12:18 amlov написа: А ся мятайте инструмента у фризера да се фалите.Е да прав си клетките на верта са с голям разряден ток за разлика от тази на телефона. Ето защо би следвало телефона ми да умре на - 20 ако на верта умират на -5.Но нещо си бъркате понятията какво означава препоръчана работна температура и изгъзеци на колко щял да работи или изключи. Не че и аз не съм работил и при -15. Даже верта го бях забравил през ноща да спинка под звездно небе. Ми прибрах го малко на топличко. Леко развъртане на празен ход така при разряда елементите се позгряват малко вътрешно и ако не го зарязваш да бездейства ще си свършиш работа. И не че елементите са чак толкова калпави колкото електрониката ги пази и за това изключват. Пък ако сте толкова курнажлии ръгайте ги у фурната да видим пък дали работят и на +50-60..
Passa Не бъркай силовите акумулаторчета с тези в телефона. Не че и те не дават фира при по ниски температури. Може да пробваш във фризера и да докладваш.Аз резултата го знам предварително.
![]()
п.п. И Теслите си имат проблеми с температурата в двете крайности и доста е писано и за тях.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: