• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
zz_stefanov - майстор
съб яну 04, 2020 9:29 amhidrazin написа:
съб яну 04, 2020 9:18 amzz_stefanov написа:
... Нищо по принцим им няма на бекотата. Всичко за парите им е точно премерено. Личен опит с две съдомиални и два дладилника...
Разбира се че нищо им няма - особено качество на изработка и качество на вложените материали.
И наистина всичко им е точно премерено - според парите. Малко плащаш и малко получаваш.
За дладилниците не знам щото не познавам такова животно. :-D
Да не споменавам и за съдомиални...
Не от защита от прегряване - боже, това пък от къде ти хрумна???
:partyman:
Хидра спи ми се :)
Като отвориш немалка част от печките (и нормално стоящите) имат защита на гърба, презапасяват се за да не стане пожар. Последното което видях беше един кабел (захранващ цялата фурна) прекаран зад изолацията на фурната с една термичка в шлаух по средата. Ако уреда е вграден пък това е задължително, има вентилатор за да обдухва корпуса има и термозащита да изключи фурната, ако не се справя.
hidrazin - майстор
съб яну 04, 2020 9:47 amzz_stefanov написа:
...Хидра спи ми се...
Що бре? :-D
Иначе стана ясно че нищо не е ясно. Да си сверява часовника (ако има такъв).
Ако тръгне - добре. Ако ли не - да си търси гаранцията или сервиз.
:partyman:
ky-kyy - майстор
Те тия фурни, май имаха таймер..Докато не го настроиш, не тръгват.
zz_stefanov - майстор
Доразвихме темата, но автора беше написал, че е сработил предпазителя. Надали е защита или часовника.
Да си вика сервиза, в гаранция е.
plamen6703 - майстор
Подценявате сервизите, може тук да не се сещате да питате какъв е модела на печката и да гадаете, но като дава заявка за посещение от сервиз там питат има ли часовник фурната и дали е сверен след изключване на предпазителят и чак тогава изпращат сервизен техник :wink:
Та човека си е сверил часовника /ако има/ на печката и може повече да не се появи по темата. Може и да се появи да каже, че като е казал на печката, че дойдат от сервиза и тя проработила, чел съм и за такива случаи, но не съм ги виждал с очите си :cool: ! :partyman:
zz_stefanov - майстор
А, аз съм го преживявал. Бях тръгнал да опаковам селския телевизор да го карам на сервиз, но той като видя кашона проработи и от отогава не смее да се развали.
И с една служебна кола беше така, пушеше от време на време и губеше мощност, на два пъти се добрах в близост до сервиза с нея в това състояние и на сто метра от входа се оправяше. Момчетата ми казваха, да им я докарам развалена. Сменихме я, и други колеги и берат ядовете. :-D
plamen6703 - майстор
На такива хора братушките казват фартовый :) а грузинците като вдигат тост да пият за честните жени винаги казват, че пият за жените, за които всички са чували, но никой нищо конкретно не е видял :wink: !
Нещо като случая с тази печка "Беко" :partyman:
ky-kyy - майстор
Една ябълка, не щеше да ражда ябълки. Една пролет, хванах голямата брадва и я заплаших, че ако не роди и тая година, ще я отсека и лекичко я дялнах, да разбере, че не си правя майтап...Е, от тогава клоните и да о земята увиснали от плод...Не подценявайте, откровената заплаха :supz:
plamen6703 - майстор
За това се ходи на лозе на Трифон Зарезан, да покажеш какво ще се случи на лозето, ако реши да не ражда!
Явно това се е случило и с печката и е проработила :wink: ! :partyman:
Chefo77 - майстор
Хидра, виждам си в час с търсачките ... Можеш ли да видиш какво мислят немците за тоалетна хартия "Селпак"? Ама бързичко, че л'йното на г'за, да знам да се бърша ли. Да не се прецакам нещо!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Котлоните на печката работят, а фурната не??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: