Някой Заралия ще препоръча ли читав сервиз където да се сменят ремък + ролки на един Хюндай i10.

нед яну 05, 2020 5:07 pmvencil написа: Ако бяхме бяла държава това щеше да е идеалният вариант, в нашият случай единствено гарантирано е че сумата само ще е като в белите държави. Имам приятел който близо две години ходи в сервиз на Рено остави пари за половин кола и най лошото че след всеки ремонт ходеше за рекламация и т.н., в крайна сметка разбра че това не е опция. На друг приятел пък служебните им автомобили са Фолксваген става дума за доста голям брой микробуси, това което разправя по скоро звучи като виц само за пример една смяна на масло им излиза 700лв. Аз самият бях свидетел как в сервиза в Пловдив едно INFINITI след час и половина си излезе със същият проблем.Ще започна отзад-напред - Да. Моите коли, ги обслужвам в официалните им сервизи. Естествено, не винаги съм бил очарован, но в повечето случаи съм останал доволен, от ремонта. Да не говорим, че мина онова време, когато в махленското гаражче, бай Онзи ще ти ремонтира колата. Причините за това са много. Най-малкото, защото си иска инструмент, иска си и софтуер, който не се сваля от замунда, който няма как да го има бай Онзи, дето му се носи славата, че цепи двигател на москвич осмак със завързани очи......
Наясно съм че моят проблем не е ремонт а обслужване и въпреки всичко....при положение че Фолксваген взимат 700лв. за смяна на масло Хюндай дали няма да ми вземат повече от колкото съм платил за колата.
п.п. Ти твоята кола в официалният сервиз ли си я ремонтираш.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: