• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
съб яну 04, 2020 4:59 pmChefo77 написа:
Ама бързичко, че л'йното на г'за, да знам да се бърша ли. Да не се прецакам нещо!
като не си сигурен използвай подръчни материали - примерно пръст. Може и среден.
Само не си го чисти с тръскане. Може да го шибнеш в плочките и да го прецакаш. :-D
:partyman:
ky-kyy - майстор
Тоалетната хартия, независимо коя марка е, трябва да се навива на дебело, за да не ти потъне пръста. Щото веднъж потъне, два пъти потъне и вземе, че ти ареса.... :?
Chefo77 - майстор
съб яну 04, 2020 5:29 pmhidrazin написа:
съб яну 04, 2020 4:59 pmChefo77 написа:
Ама бързичко, че л'йното на г'за, да знам да се бърша ли. Да не се прецакам нещо!
като не си сигурен използвай подръчни материали - примерно пръст. Може и среден.
Само не си го чисти с тръскане. Може да го шибнеш в плочките и да го прецакаш. :-D
:lol: :lol: :lol:
Средният пръст си го пазя за показване. :wink:
gogo7777 - майстор
Немците не ползват ли еднопластова хартия "некерман" .....предварително намачкана. Ако пробие пръста, въртят запетайки по вратата на тоалетната. :)
kr1100 - майстор
[quote=zz_stefanov
Като отвориш немалка част от печките (и нормално стоящите) имат защита на гърба, презапасяват се за да не стане пожар.
[/quote]
Изолация термо или за по-евтино от картон базалтов или от силикатен / керамичен/
zz_stefanov - майстор
съб яну 04, 2020 8:38 pmkr1100 написа:
[quote=zz_stefanov
Като отвориш немалка част от печките (и нормално стоящите) имат защита на гърба, презапасяват се за да не стане пожар.
Изолация термо или за по-евтино от картон базалтов или от силикатен / керамичен/
[/quote]Не знам за коя от всичките да ти отговоря. Тази с термичката беше по спомен с вата.
Като споменаваш за по евтино, преди около половин година сменяхме при тъщата старото горене дето е купувано около 89'та с ново такова, същия клас и размер без излишни глезотии и електроника. Е старото тежеше, новото е направено от много тънка ламаринка и въпреки че имаше май някаква тежест за баланс беше исключително леко за местене.
Как да робуваш на марки като всички пестят от към материал.
hidrazin - майстор
съб яну 04, 2020 7:56 pmChefo77 написа:
Средният пръст си го пазя за показване.
Пази си и билетчетата от градския транспорт.Колкото, толкова...
И ако почерпиш, ще те открехна как да заместих тоалетната хартия с такива билетчета.
Много е икономично, все едно си си купил смотано Беко или Мидея... :lol: :lol: :lol:
antonioven - специалист
И моята фурничка Finfux на година и 2-3 месеца и тя е турско производство.
Тази сутрин направи малък мурафет. Често си печем тиква като я зареждаме вечер, нагласяме таймера да се пече от 4:30 до 6:00 хем икономия на нощната тарифа, хем сутрин има топла тиква. Проблемът е че след краят на печенето в 6 часа фурната остава затворена и започва да се охлажда, изпарената вода кондензира и вътре камерата става като баня след къпане. Този сутрин се събуждам и няма осветление. Мисля си спрял е тока, но стенбая на ТВ-то свети.
Въпросната подгизнала фурна е свалила едното ДТЗ, а не би трябвало, случва се за пръв път. След включване на ДТЗ-то всичко е нормално, тази вечер пекохме риба без проблеми. Дано не ми създава главоболия.
Последна промяна от antonioven на нед яну 05, 2020 10:24 am, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
съб яну 04, 2020 11:27 pmhidrazin написа:
съб яну 04, 2020 7:56 pmChefo77 написа:
Средният пръст си го пазя за показване.
Пази си и билетчетата от градския транспорт.Колкото, толкова...
И ако почерпиш, ще те открехна как да заместих тоалетната хартия с такива билетчета.
Много е икономично, все едно си си купил смотано Беко или Мидея... :lol: :lol: :lol:
Бекото е точно толкова смотано, колкото и всички, които реват срещу него. Демек - праща всички тях у лево. Да ти го разтълкувам ли, или ще потърсиш нещо в нета?
И си оправи източниците на информация. Че преди някоя и друга година беше хладилник това, което "предизвика пожари", сега стана сушилня... Утре ще е е печка, която е стояла пакетирана в магазина. Да не се окаже, че бай Иван спечелил Волга от тотото.

И щото аз не се доверявам на девствени ебачи (от онези, които не са виждали гола жена, но са доволно капацитети как се оправя такава), а предпочитам да се доверя на челен опит, смачквам от употреба някой и друг уред от тази марка. И не само аз, а и доста покрай мен. Вече загробиха доста големи табели, силно препоръчани от големи капацитети. Нямам предвид теб за капацитетите или за девствените ебачи, а всички онези клавиатурни експерти, които хвалят насам и натам нещо и плюят друго, само на база картинка и предразсъдъци. Разчитах, че си интелигентен човек, ама много се водиш по мнението на такива.
Ти какво мислиш, че нямам 1000 лева да си взема пералня с табела, а давам малко повече от половината за Беко ли?
hidrazin - майстор
нед яну 05, 2020 3:38 amChefo77 написа:
И си оправи източниците на информация. Че преди някоя и друга година беше хладилник това, което "предизвика пожари", сега стана сушилня...
По-скоро ти си попълни информацията. От любимите ти - ВЕКО Директно от извора...
И да, бяха и фризери, и готварски печки а сега сушилни. Повечето им модели от 6, 7, 8 и 9 килограма.
Последното за което знам - 2016 смърт от сушилня ВЕКО
Така че любителите на ВЕКО - айде у лево. :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Котлоните на печката работят, а фурната не??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: