• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 51
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Ресет на стайния има ли го като опция? Отметки не си променял, предполагам никъде, но твоя работа е да си спомниш.
СоколоФ, твойто газово го прая повече от мойто, а като си помисля колко въпроси имам!!!
Не съм почнал активно да са топля на газ, но вероятно на въпросите ще си отговарям сам. Или пък тебе и Лазар ще питам?!
sokolov.91 - майстор
нед яну 05, 2020 6:57 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ресет на стайния има ли го като опция? Отметки не си променял, предполагам никъде, но твоя работа е да си спомниш.
СоколоФ, твойто газово го прая повече от мойто, а като си помисля колко въпроси имам!!!
Не съм почнал активно да са топля на газ, но вероятно на въпросите ще си отговарям сам. Или пък тебе и Лазар ще питам?!
Пълен ресет го има като опция стайния и да правих го преди 2 дена. Писах го 3 мнения назад.
Опции за топлата вода има точно 2 в стайния. Едната е дали да е постоянно включено загряването на топла вода или по график и другата е в сервизното отнасяща се, ако имаш допълнителна помпа за бойлера или нещо такова. В моя случай аз нямам друга помпа, така че там нямам избор така или иначе. А относно първата опция за график там е постоянно зададено подгряването без определени часове.
Отделно в сервизното на котела има точно още 2 настройки късаещи топлата вода. Едната е дали топлата вода да е с предимство пред отоплението и другата е въпросния ECO режим. В моя случай предимството на БГВ е активирано, а когато е активен и ECO режима стават проблемите. С изключено ECO проблеми няма. А година и половина винаги е било с пуснато ECO и всичко си беше ОК.
LazarGanev - "Велик майстор"
Е, не мога да кажа без да гледам
Соколов, за спорта, мога да ти пратя СТ200. Тоя сезон няма да ми е газта приоритет. Имам пелети и.......даааа, Анди, дърваря си безгрижно. Неска топлят къщата и 300л гореща вода за джакузито.
Ако решиш да експериментираш, само ще поемеш куриерската услуга.
Конкретно на ЛС или 0888585289.
Опциите за топла вода са Изкл. График Включено.
sokolov.91 - майстор
нед яну 05, 2020 7:45 pmТрифон П.Трифонов написа:
Соколов, за спорта, мога да ти пратя СТ200. Тоя сезон няма да ми е газта приоритет. Имам пелети и.......даааа, Анди, дърваря си безгрижно. Неска топлят къщата и 300л гореща вода за джакузито.
Ако решиш да експериментираш, само ще поемеш куриерската услуга.
Конкретно на ЛС или 0888585289.
Опциите за топла вода са Изкл. График Включено.
За сега мисля да не рискувам да ти счупя играчката :-D , но мерси за предложението. :prayer:
Утре ще звънна на националния телефон на БОШ да си кажат мнението и после на фирмата, от която купих котела да дойдат да погледнат.
sokolov.91 - майстор
нед яну 05, 2020 7:54 pmТрифон П.Трифонов написа:
Двете играчки са в гаранция.
Хаха. За това ли толкова смело ми го предлагаш? Бъзикам се. Ще се въздържа от предложението ти... За сега. Чакай да видя тия, дето това им е работата какво ще направят.
Не бе, научен съм да преценявам хората. Инак нямаше да оцелея, до тука.
Кот решиш. Правилно е да се обърнеш към инсталатора.
sokolov.91 - майстор
Според техници те от БОШ - това да ми свършва топлата вода в ECO режим било нормално, нали все пак било за икономия. :lol: Аз ги питам това ли е икономия според техните разбирания - къпеш се колкото котела ти позволи, без да се офлянкваш много, много? :lol:
Щели да направят по-задълбочено проучване щом държа и щели да ми се обадят с окончателно становище....
Честито! Иди да оборваш такава желязна логика! А еко ли е да понамирисваме и да се чешем? Еко е, разбира се, природно някак.
От самото начало ползваш режима и скоро се прояви този досадно- нормален дефект или от скоро превключи да си Еко и веднага почна да прави еко номера?
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 51

Тема "Локално парно на газ - от 0 до 100" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: