• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 22
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
нед яну 05, 2020 9:56 pmLazarGanev написа:
нед яну 05, 2020 8:03 pmТрифон П.Трифонов написа:

5:2х24х30х6=10800
Много е Лазаре. Мисля, че за газов котел не е, но за пелетарник е в повече, като трябва да отчетем и твърдението за преразход при подобни условия.
Не е излязла четворката бе Трифоне, поправи са. Човека каза на денонощие 5 пъти, което си е съвсем нормално, няма място за притеснения
Чакай, чи са притисних! Продадено.
sa6koto9308 - специалист
Утре ще се опитам да нстроя секретните кранчета на радиаторите както ме посъветва Трифон
aanudis - напреднал
Колега, а да те питам на снимките които си дал откога не е чистен основно котела? Чувал съм че слънчогледа прави повече боклук и ми е интересно колко време е работил да изглежда така
sa6koto9308 - специалист
Една седмица точно иначе отдоло пепелничето го рина и сутрин и вечер заедно и горелката изхвърлям паничката
aanudis - напреднал
нед яну 05, 2020 10:23 pmsa6koto9308 написа:
Една седмица точно иначе отдоло пепелничето го рина и сутрин и вечер заедно и горелката изхвърлям паничката
Малее, това е много чистене. Отказа ме да пробвам слънчоглед, колкото и няколко аверчета да ме убеждават че идвало по евтино
sa6koto9308 - специалист
Оо да кимурджииска работа е иначе голяма разлика в цената спрямо дървените.
Сашкото, моя Бошшшш е на около половин тон от последното чистене и не съм забелязал термометъра на изхода да иска парацетамол. Все пак, хубаво е да се поостъргва от време на време.
sa6koto9308 - специалист
Аз всяка седмица го чистя няма начин със слънчогледови. Важно е да ми е топло, а ти разбра че ми е бая топло :-D
andy_forresite - майстор
Според мен тази горелка няма да може да се намали с това гориво. За да не се задръсти трябва да гори интензивно. Може да помислиш за дървесни в меко време.
От време на време почиствайте сондите на термометъра в кюнеца. Полепналата пепел по вътрешните стени на димоотводите създава впечатление за ниска температура на димните. Макар че на повечето котли тези термометри вече са само за украса...
aanudis - напреднал
нед яну 05, 2020 11:02 pmsa6koto9308 написа:
Аз всяка седмица го чистя няма начин със слънчогледови. Важно е да ми е топло, а ти разбра че ми е бая топло :-D
А иначе задръства ли горелката? Да ти гаси щот темп вътрешния шнек стигнала 70? На колко ти седи нея темп?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 22

Тема "Пелетна горелка Bosch Pellet Brenn 2000" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: