нед яну 12, 2014 11:56 amjohny_x3m написа: Вчера свързах термостата, благодарности на колегата filmatoplo за помощта. Даже оставих стария термостат паралелно свързан - по този начин ако безжичния е изклюен мога да продължа да си контролирам котела от жичния термостат в хола. Естествено ми е ясно, че двата не трябва да са включени едновременно. Направи ми впечатление обаче, че безжичния термостат има доста голям лаг при промяна на температурата, напр. ако го преместя в стая с друга температура му трябват няколко минути, за да почне да отчита реалната температура. Точно затова и си оставих свързан стария термостат, за да не размъквам безжичния напред-назад.Здравейте! Аз съм със същия котел, но програматора ми е Милукс. Бихте ли ми казали как да го свържа към котела? Благодаря!
пон ное 26, 2018 8:47 pmivka007 написа:https://www.bosch-climate.tm/files/2012 ... камера.pdfнед яну 12, 2014 11:56 amjohny_x3m написа: Вчера свързах термостата, благодарности на колегата filmatoplo за помощта. Даже оставих стария термостат паралелно свързан - по този начин ако безжичния е изклюен мога да продължа да си контролирам котела от жичния термостат в хола. Естествено ми е ясно, че двата не трябва да са включени едновременно. Направи ми впечатление обаче, че безжичния термостат има доста голям лаг при промяна на температурата, напр. ако го преместя в стая с друга температура му трябват няколко минути, за да почне да отчита реалната температура. Точно затова и си оставих свързан стария термостат, за да не размъквам безжичния напред-назад.Здравейте! Аз съм със същия котел, но програматора ми е Милукс. Бихте ли ми казали как да го свържа към котела? Благодаря!