Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
film - специалист
чет яну 09, 2020 1:52 amchapara написа:
Работата е тегава, да нямате воден режим, а и от кога е монтирана батерията , та чак сега протече?
Няма режим, не знам защо изведнъж протече. Като пусна водата спира да капе.
Като цяло рядко съм в апартамента и не се пуска често. Възможно е докато ме няма да са спирали водата
kozl - майстор
чет яну 09, 2020 8:54 amfilm написа:
чет яну 09, 2020 1:52 amchapara написа:
Работата е тегава, да нямате воден режим, а и от кога е монтирана батерията , та чак сега протече?
Няма режим, не знам защо изведнъж протече. Като пусна водата спира да капе.
Като цяло рядко съм в апартамента и не се пуска често. Възможно е докато ме няма да са спирали водата
Ами не я спирай водата и нема да капе :-D
Да бе да, това шега. Но като отвориш крана на смесителя, налягането при уплътнението спада и за това не капе.
Проблема ти може да е съвсем елементарен и да се реши само с притягане. Толкова мноо писане за едно притягане. Е да щото има риск, както беше отбелязано в предните постове.
film-е ако ти работи апартаментния спирателния кран поеми го този риск и притягай. Като протече неизбежно ще търсищ помощ от водопроводчик, за нещо с което не смееш да се заемеш сам. Но пък имаш два варианта. А ти се отказваш от двата варианта и ти остава само второ действие, като има шанс такова да нема. Демек пропиляваш си шанса :roll:
ky-kyy - майстор
Някъв, един месец развиваше един кран, ся тоз един месец ще набира кураж, да натегне една гайка.... :?
zz_stefanov - майстор
чет яну 09, 2020 10:27 amky-kyy написа:
Някъв, един месец развиваше един кран, ся тоз един месец ще набира кураж, да натегне една гайка.... :?
Сефтето е голяма мъка.
Ще влезе ли, къде се пъха? :)
ky-kyy - майстор
чет яну 09, 2020 1:42 pmzz_stefanov написа:

Сефтето е голяма мъка.
Ще влезе ли, къде се пъха? :)
Ти кон, с ръка, хранил ли си :lol:
Hoвoceлckи - майстор
:? Това страшно ли трябва да звучи?
ky-kyy - майстор
Ако те ритне коня- страшно си е :lol:
Hoвoceлckи - майстор
А-аа, ти ако се опитваш да го нахраниш изотзад е друга бира :lol:
ky-kyy - майстор
чет яну 09, 2020 7:02 pmHoвoceлckи написа:
А-аа, ти ако се опитваш да го нахраниш изотзад е друга бира :lol:
Не ве :lol: Имах предвид, че лесно се цели дупката, особено ако е влажна :lol:
film - специалист
Проблемът е отстранен след пробване на няколко уплътнения. След повечето дори течеше още повече вода. Накрая с последното спря да капе. И батерията не е от най читавите
Моля без спам, ако го бях правил сам най много да наводня банята и пак да търся водопроводчик

Благодаря отново на писалите, с намерение да помогнат

Тема "Капе от извода за вода в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: