• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
storming - специалист
нед дек 29, 2019 9:35 pmHoвoceлckи написа:
Погледни си личните съобщения.
Благодаря на Новоселски, който ме упъти без ирония или нещо друго, а съвсем разбрано и с търпение. След няколко разменени съобщения проблемът вече е решен.
Lutchezar - майстор
А да споделите за всички които ще четат и в бъдеще тази тема къде се оказа проблемът?
Hoвoceлckи - майстор
Да ни извинят бъдещите четци, но няма да го направим поради лични виждания.
А и нали пише на упътванията: "Това лекарство е предписано за вас. Не го давайте на другиго - не е сигурно дали то е подходящо за него ..." :wink:
hidrazin - майстор
Няма и нужда да се споделя какво е направил storming под влияние на вездесъщите лични съобщение.
Така или иначе сам ще си носи последствията.
То не че има како да се научи де....
:partyman:
Hoвoceлckи - майстор
Няма как ти да не се изходиш ... Липсваше мост между две модулни розетки, като няколко контакта са навързани на "влез-излез", т.е. - захранването върви от единия в другия без разклонителна кутия. Само дето не се практикува да се върне и захрани и от другата страна като в панелките. Това си го помислих още в самото начало, но като се включиха едни спецове с много постове, реших, че нямам излишни нерви за даряване в полза на техния кеф, че са раздразнили някого. Вярно, че не е добре за форума, но докато ръководството ги държи (или поне ги оставя да се държат арогантно), аз поне ще продължавам да помагам основно лични.
  • 1
  • 2

Тема "Липса на фаза в няколко контакта на една стена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: