Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
rulom - модератор
На пробиване бие ли, ако бие значи бургиите на са мал, пробвай с други, една що-годе добра бургия е 2-3 лв- 6 мм
Абе дай некой лев за бургия и ако пак не става си ползвай гаранцията.
Последна промяна от rulom на вт дек 02, 2008 9:28 pm, променено общо 1 път.
LZ - специалист
subzero написа:
а ако ми дадете сайт от които мога и да си ги поръчам цена няма да имате ...
Може да пробваш и така:
цвък
ето един магазин:
www.tashev-galving.com
subzero - специалист
да бие! аз ги купих комплект 5 за 8 лв! от 2 до 10!уж за бетон
LZ - специалист
Ъъъъ, за сефте май ще видя свредло 2 мм за бетон. Може ли снимка :)
subzero - специалист
упссс малко грешка! 4,5,6,8 и 10 на SKIL!
LZ - специалист
Погледни снимките от линковете и ако и върховете на твоите са такива значи проблема не е във свредлата
subzero - специалист
добре на този сайт има мн
images.google.bg

а накои може ли да ми обясни каква е разликата между свредло за бетон, свредло за бетон SDS- plus и свредло за бетон SDS-4 plus
LZ - специалист
subzero написа:
...а накои може ли да ми обясни каква е разликата между свредло за бетон, свредло за бетон SDS- plus и свредло за бетон SDS-4 plus
Това е разлика в опашката на свредлото, т.е. часта която се захваща от машината. SDS са със шлици. Твоята машина ако е с обикновен патрон, трябва да вземеш свредло с цилиндрична опашка
цялото е линк: http://en.wikipedia.org/wiki/Chuck_(eng ... _.28SDS.29
цвък 2 за SDS
subzero - специалист
значи машината която си купих може да я видиш на този сайт последната!http://www.sandkltd.com/?sub=ok&go=prod ... =3&lang=en
само че моята има за измерване на дълбочината и отпред дръжка за държане! надяван се че проблема не е в нея, а в бургиите :sad:
solo5 - майстор
не искам да ти чупя хатъра, но това, че е 910W не означава, че пробива добре :roll:
виж някъде в ръководството ако дават повече технически данни за силата на удара :roll:
на мен ми прилича на най-обикновена дрелка от 500W

Тема "помогнете !!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: