съб яну 18, 2020 8:51 amkozl написа: morfei1 от колко години имаш наблюдения...Отговарям без да се заяждам. Нямам, няма да имам и не искам да имам. Ти имаш наблюдения над твойта абонатна ОК, но нямаш над всички абонатни и конкретно над тази на питащия.
Каквото и да си говорим, кой кви наблюдения има, знам как топли един радиатор с 60C вода знам как топли и с 80C. Когато радиатора е голям проблеми няма, когато е малък зъзнеш на студено, като в случая. И те топли мисълта, че заради глобалното затопляне зимата и студените дни ще са по-малко та може и да не умреш от студ.
Глупости на търкалета. Заради глобалното затопляне, и щот живея в една от на южните точки на България, почвам да паля вечер котела края на септември и гася окончателно края на Април и си правя едни 6 - 7тона пелети като стой та гледай. Топлофикация кога пуща парното и то в София къде сте с поне 10C надолу целогодишно? Поне месец по късно, ако не знам колко си дни температурата е еди си колко си.....
Вънка като е -10, а вътре не можеш да се стопли щот нямаш градус, пука ли ти за глобалното затопляне?