• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
iliya_i - майстор
пон яну 20, 2020 8:01 pmMerinjey93 написа:
много сте умни нека да ме изхвърлят от форума то човек ще деградира покрай вас отколкото да получи някаква информация.
Вие информацията я получихте още в първия пост, но без да я прочетете тръгнахте с рогата напред. Айде по-спокойно прочети темата отначало! Ако лично Вас верният отговор не Ви устройва, то не значи, че той не е верен.
Merinjey93 - напреднал
пон яну 20, 2020 8:07 pmiliya_i написа:
пон яну 20, 2020 8:01 pmMerinjey93 написа:
много сте умни нека да ме изхвърлят от форума то човек ще деградира покрай вас отколкото да получи някаква информация.
Вие информацията я получихте още в първия пост, но без да я прочетете тръгнахте с рогата напред. Айде по-спокойно прочети темата отначало! Ако лично Вас верният отговор не Ви устройва, то не значи, че той не е верен.
Аз още отначало разбрах отговора,но не ми хареса да ме определя сбъркан ли или не съм плюс това този същия господин него прави за първи и втори път да иронизира хората.Целия форум да ме прощава ама съм си много културен ама философи МРАЗЯ.Като не можеш да помогнеш на един човек не му вреди.Пак казвам доста изискано съм задал въпроса.Не ми се правете всички.
Merinjey93 - напреднал
пон яну 20, 2020 8:04 pmAntonii написа:
Какъвто разряд и степен да пише, това не е показател за кадърността на съответния специалист.
Правилно казано.
iliya_i - майстор
пон яну 20, 2020 8:13 pmMerinjey93 написа:
Като не можеш да помогнеш на един човек не му вреди.
Не виждам, с какво отговора Ви е навредил. Още повече, че в него се съдържа истината.
Чираче - майстор
пон яну 20, 2020 7:04 pmMerinjey93 написа:

Шш ей кьорфишек си ти хуй сплескан за пореден път си остроумен мамито ти да иба.
Ако аз бях модератор, до сега да си аут завинаги от форума. Още на третия ден от регистрацията ти.
Merinjey93 - напреднал
пон яну 20, 2020 8:31 pmЧираче написа:

Шш ей кьорфишек си ти хуй сплескан за пореден път си остроумен мамито ти да иба.
Ако аз бях модератор, до сега да си аут завинаги от форума. Още на третия ден от регистрацията ти.
Абе паткан тебе кой те пита айде обясни ми кой те пита сукундрашам.Ако си бил тя и баба ми ако беше мъжка щеше да те ебе.
naster - майстор
Какво е паткан и сукундрашам?
Чираче - майстор
пон яну 20, 2020 8:36 pmMerinjey93 написа:

Абе паткан тебе кой те пита айде обясни ми кой те пита сукундрашам.Ако си бил тя и баба ми ако беше мъжка щеше да те ебе.
Нямам коментар.....
ben84 - специалист
пон яну 20, 2020 8:31 pmЧираче написа:

Давай, тигрееееее! :lol:
Merinjey93 - напреднал
пон яну 20, 2020 8:53 pmЧираче написа:

Нямам коментар.....
Няма нужда
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Kвалификационна степен - въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: