пон яну 20, 2020 8:01 pmMerinjey93 написа: много сте умни нека да ме изхвърлят от форума то човек ще деградира покрай вас отколкото да получи някаква информация.Вие информацията я получихте още в първия пост, но без да я прочетете тръгнахте с рогата напред. Айде по-спокойно прочети темата отначало! Ако лично Вас верният отговор не Ви устройва, то не значи, че той не е верен.
пон яну 20, 2020 8:07 pmiliya_i написа:Аз още отначало разбрах отговора,но не ми хареса да ме определя сбъркан ли или не съм плюс това този същия господин него прави за първи и втори път да иронизира хората.Целия форум да ме прощава ама съм си много културен ама философи МРАЗЯ.Като не можеш да помогнеш на един човек не му вреди.Пак казвам доста изискано съм задал въпроса.Не ми се правете всички.пон яну 20, 2020 8:01 pmMerinjey93 написа: много сте умни нека да ме изхвърлят от форума то човек ще деградира покрай вас отколкото да получи някаква информация.Вие информацията я получихте още в първия пост, но без да я прочетете тръгнахте с рогата напред. Айде по-спокойно прочети темата отначало! Ако лично Вас верният отговор не Ви устройва, то не значи, че той не е верен.