Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
preslav - майстор
За градината се сетих, че май е дошло времето за пръскане на чесъна срещу чеснова муха - по принцип това се прави доста по-късно, когато се позатопли и мухата литне или когато чесънът е около 10 см. ама с тази топла зима... само не съм много сигурен с какво се пръска, чета стари записки за Децис, Нуреле, ама що така през годините.
Пресли, с тес твойте милЕнки, освирепях от глад. За зла участ, преди малко свършили. Даже не питах тавичка или на бройка.
Първата мазна баница нагънах, ма ше ги сънувам ония със яката ти заливка.
https://photos.app.goo.gl/sDgPs5Sw16Y95vAq7
preslav - майстор
Прикачен файл:
IMG_2158.JPG
Ей, накарахте ме на стари години да се уча да снимам и да ресайзвам снимки. Това са остатъците от опитването.
Домашни галета съм си прайл у блендера от стар ляб.
Ляба тоже домашен и просто кураф, а не муйлясъл. Първо на тънки фелии, леко да се пекне- ма леко, после натрошен на едро у блендера и исприварийми ги бабити, хахааааа.
Пък ти да земиш да на поканиш на по тавичка! Ша носим за преглътане.
Пресли, ти пробвал ли си както каза Руска?
kr1100 - майстор
n_a [/quote написа:
Не са кокерозавъри , но картинката е подобна - назад хвърчи пръст поне на 2м от копаенето. :mrgreen:
И ега ти грозните дълги опашки .
Преслав - при мен няма мухи в оранжера .
Трифоне , хайде на пързаляна на Боро - не се ослушвай

Абе не знам къде спи модераро , ама много спи. С тези милинки и гозби сте извън темата , разводнявате я
ср яну 29, 2020 6:18 pmkr1100 написа:
Не са кокерозавъри , но картинката е подобна - назад хвърчи пръст поне на 2м от копаенето. :mrgreen:
И ега ти грозните дълги опашки .
Преслав - при мен няма мухи в оранжера .
Трифоне , хайде на пързаляна на Боро - не се ослушвай

Абе не знам къде спи модераро , ама много спи. С тези милинки и гозби сте извън темата , разводнявате я
Не закачай Шефа- нека си гледа сериозната работа! Тука е едно от малкото места, където няма напрежение и се спазва добър тон, сякаш, та къде другаде да се отклоним, като сме си тука?!
Приятно пързаляне и пази щеките, че на дърти години не са толко жилави!
Аз си отзех зимнина по Антоновци и Атанасовци, та Маркуджиците няма ги газя тоя път. Събирам сили за края на Февруари, няколко дена да походя на Беклемето.
kr1100 - майстор
[quote="Трифон П.Трифонов" Приятно пързаляне и пази щеките, че на дърти години не са толко жилави!
[/quote]
Щеките са дърти Керма без огъвания,кривибу
ky-kyy - майстор
Утре, ако даде времето, ще започвам с овошките и една част от асмите, защото под тях сея грах, а не искам да го тъпча после....
Изкарах един курорт в Павел баня и след процедурите, съм пълен с енергия и трябва да я изразходвам някъде )
Ядох в ресторанта едно чудесно мезе за ракийката. прави се от един сорт чушки -Сомборка. Обаче, не мога да намеря семена за тези чушки, Разрових интернета, но няма и няма...Продава се готовото мезе, продават се и мариновани сомборки, но семена-йок...Ако някой знае, да свирка :)

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: