Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
tundrata - напреднал
Каква е разликата между индикаторен часовник и микрометър.
floydogi - специалист
Е то няма прилика, ти за разлика питаш.
Чираче - майстор
Разлика има.
1. Конструктивна - двата измервателни удеда са с различна конструкция.
2. Начин на измерване - индикаторния часовник отчита ОТКЛОНЕНИЕ от даден размер, докато микрометъра отчита ДЕЙСТВИТЕЛЕН размер.
3. има и други
4. Въпроса е тъп, зададен от човек, който не познава материята. :? :? :? :lol: :lol: :lol:
lov - майстор
Чираче ти да не си се родил научен бре. Та отговора ти е тъп в последната точка, а не въпроса.
Чираче - майстор
Виждаш иглата, а не виждаш останалото. :lol: Чисто заяждане.
tundrata - напреднал
пон фев 03, 2020 6:20 pmЧираче написа:
Аз на чиракя му теглих майни от другите ми профили сега пак ще му тегля,не съм познавал материята.Толкова работи познавам дето ти хабер не си чувал.Поздрави от Merinjey93 Ivoka93
Чираче - майстор
пон фев 03, 2020 6:31 pmtundrata написа:
пон фев 03, 2020 6:20 pmЧираче написа:
Аз на чиракя му теглих майни от другите ми профили сега пак ще му тегля,не съм познавал материята.Толкова работи познавам дето ти хабер не си чувал.Поздрави от Merinjey93 Ivoka93
Тегли каквото решиш. Интересно какви работи познаваш? Дето не съм ги чувал :?
Andri01 - майстор
Трябва да има някакво ограничение на използваните профили,но май само по IP може да стане. Нормалния човек,преди да зададе някакъв/пък и особено тъп въпрос/ ,отваря нета и чете малко. След това вече може да пита тука или в друг сайт. Но питащия ,явно е скаран с логиката. Това си пролича и в предишните теми отворени от този. За това и се въздържах да му отговоря и напиша това още в началото. То не ,че и Чирака няма трески за дялане ,но е направо цвете в сравнение с този"умник" 3-те ника :)
Чираче - майстор
пон фев 03, 2020 7:23 pmAndri01 написа:
То не ,че и Чирака няма трески за дялане ,но е направо цвете в сравнение с този"умник" 3-те ника :)
Идеални хора няма. Моята грешка е, че съм прекалено директен и прям. А това не се харесва. Вероятно такъв и ще си умра някой ден. Пък, на който му харесва....
tundrata - напреднал
пон фев 03, 2020 7:23 pmAndri01 написа:
Трябва да има някакво ограничение на използваните профили,но май само по IP може да стане. Нормалния човек,преди да зададе някакъв/пък и особено тъп въпрос/ ,отваря нета и чете малко. След това вече може да пита тука или в друг сайт. Но питащия ,явно е скаран с логиката. Това си пролича и в предишните теми отворени от този. За това и се въздържах да му отговоря и напиша това още в началото. То не ,че и Чирака няма трески за дялане ,но е направо цвете в сравнение с този"умник" 3-те ника :)
Аз отговора го знам преди да пиша тук,но са ми забавни членовете тук.Ще разберете ама

Тема "Измервателни прибори" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: