Последна промяна от veesskoo на нед фев 02, 2020 1:18 pm, променено общо 2 пъти.
нед фев 02, 2020 12:00 pmТрифон П.Трифонов написа: При мен също се наблюдава подобна тенденция, но не съм пипал настройките от сезон 2018-2019. Просто времето се позатопли и го отдавам на това.Купих си хубави пелети на които КПД-то е 5,1kWh/1kg може и от тях да е , но са клас А2
нед фев 02, 2020 12:28 pmveesskoo написа: ...Ми...хахааааа....!!!
Когато имаш 6кW радиатори а имаш 5kWh/1kg пелети от къде да дойде тази топлина за тези радиатори а ?![]()
![]()
нед фев 02, 2020 1:12 pmТрифон П.Трифонов написа:нед фев 02, 2020 12:28 pmveesskoo написа: ...Ми...хахааааа....!!!
Когато имаш 6кW радиатори а имаш 5kWh/1kg пелети от къде да дойде тази топлина за тези радиатори а ?![]()
![]()
Имам 6 кила радиатори, 5 киловата от килограм пелети, ма ми трябат само 4 киловата. Ко прайми, А?! Времиту са стопли, Веси. Харча само 0.8 кг. на час и ей ти економията. Това е само пример.
Ясно ни й ко казваш, ама резултата не е само от "КПД" на пелети и фини настройки.
Съвкупност от фактори, както е модерно да са казва.
нед фев 02, 2020 11:06 amveesskoo написа:Веси, изтрил си , но е прочетено. Не се срамувай от това, дето си писал- всеки е грешил. Пък може и вярно да е било.![]()
![]()
![]()
![]()
нед фев 02, 2020 12:28 pmveesskoo написа: Купих си хубави пелети на които КПД-то е 5,1kWh/1kgПиташ ли ма мен с 28kw радиатори, а "КПД"-то на пелетите ми този сезон е сигурно под 4.7kwh/1кг. Не мога да се стопля в тая топла зима. Мани, мани в чудо се видях
![]()
вт ное 20, 2018 10:10 amnelim написа:Здравейте ,направи си сам, колеги.пон ное 19, 2018 9:24 pmkamina.alba18kw написа: Колеги днес в къщи е спирал няколко пъти за по няколко минути тока. След това на дисплея са светели най различни лампи. Сега се прибрах и изписва че е празен бункера . Изчистих грешката, но веднага след това светна червения гаечен ключ. Не иска да се махне, задържам бутона он оф, маха се за секунда и пак излиза. Код Е108: грешка в аварийния изключвател
Изписва ми грешка e108. Шнека изобшо не завърта. Пуска се вентилатор. Сега я изключих от шалтера и пакам за съвети.Камината е алба 18кв
ТОва не е ли датчика на вратата, затворена ли е добре?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: