• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
radius - майстор
Имаше го някъде със сигурност написано, щото аз само на приказки не вярвам ;) За мен е доста важно, много мразя пожълтяла пластмаса.
hidrazin - майстор
radius написа:
... За мен е доста важно, много мразя пожълтяла пластмаса.
Пръсни ги с автоемайллак и стават като нови.
Цвят по избор и не пожълтяват от слънцето. :-D
:partyman:
radius - майстор
http://www.schneider-electric.com/en/pr ... 31-asfora/
И цитат "Asfora products are made from high-quality materials that won’t yellow over time."
Т.е. не пише черно на бяло УВ защита, но нали е важно да не пожълтяват. Който иска да вярва, моите засега нямат признаци на пожълтяване, но и 2г. не са много.
hett - напреднал
Супер, това инфо се търсеше. Благодаря :supz:
НИК0013 - помощник
Моля за мнение за ключове и контакти Legrand Classia! Има ли по-добри на техните цени?
iliya_i - майстор
вт фев 04, 2020 6:52 pmНИК0013 написа:
Моля за мнение за ключове и контакти Legrand Classia! Има ли по-добри на техните цени?
Достатъчно добри са за да ги купиш. А дали има по-добри ще се разбере след 20-30 години.
storming - специалист
Знаете ли дали има и къде продават конзоли с 5 контакта/ключа един до друг? Макс виждам по известните магазини по 3.
А ако тръгна да нареждам едно до друго, външните декоративни пластмаси не се събират, трябва да се режат, става грозно...
iliya_i - майстор
То си има специални "модулни" конзолни кутии. Съединяват се една за друга с ушички. Кеф ти две, кеф ти десет.
Изображение
Изображение
Изображение
radius - майстор
Аз имам шнайдер асфора с 5 гнезда.
М/у другото, още е снежно бял, явно има УВ защита.
storming - специалист
Аз май не зададох правилно въпроса. Аз в момента съм с 5 гнезда, но не знам от вън как да ги облека. Не мога да намеря пласмасите дето се слагат на стената да са такива за 5 елемента един до друг.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Избор на ключове и контакти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: