ср яну 22, 2020 8:04 pmRRT написа: А на 1ва има ли въобще пламък?На 1 изобщо не включва в моя случай.

ср яну 22, 2020 8:04 pmRRT написа: А на 1ва има ли въобще пламък?На 1 изобщо не включва в моя случай.
пет яну 24, 2020 3:52 pmzaprian_demirev написа: За пореден път аларм 5 no ligtining,но досга горивната пота препълваше,а сега беше напълно чиста,някакви идей?Изчисти камината основно и пробвай пак ако пак изпише no lighting може да е изгоряла запалката. И все пак може и др. Да е причината.
пет яну 24, 2020 10:57 amКойчо Филипов написа: Здравейте. Бихте ли споделили опит /вашия и на познати или приятели/ как най чисто да се почисти комо 21 говоря за почистване на отворите над горивната камера страните на горивна камера и т н аз ги почиствам с телена четка но се вдига страшно много пепелак/сажди ситни финни и полепват навсякъде.Здравей! Аз я чистя като в клипа( с прахосмукачката) и нямам пепел и сажди, много е чисто
Restaurant написа:пет яну 24, 2020 10:57 amКойчо Филипов написа: Здравейте. Бихте ли споделили опит /вашия и на познати или приятели/ как най чисто да се почисти комо 21 говоря за почистване на отворите над горивната камера страните на горивна камера и т н аз ги почиствам с телена четка но се вдига страшно много пепелак/сажди ситни финни и полепват навсякъде.Здравей! Аз я чистя като в клипа( с прахосмукачката) и нямам пепел и сажди, много е чисто
пет яну 24, 2020 3:52 pmzaprian_demirev написа:
Да и аз така я чистя но при мен се получават много сажди не знам дали е от пелетите пепелта е черна особенно в бункера с крилчатите гайки много финна и черна.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: