Мечтата на всяка домакиня
sasooooooooo - "специалист"
Клапата е най-вече за чуждите миризми и шумове.
БАШ МАЙСТОР - специалист
от вчера съм със едно ЛИНО , 90 см,стъклено с тъч, бутони и отложено гаснене, 1ва степен е 700кубика /2ра ,900, а 3та 1100 :lol: малко е по шумен ,но ,за моя вариянт на готвене и техника и пространство, е идеален , след много ровене в нета ,е най-ефтиния вариянт за мойта обител, 500лева?преди него съм сменил 3 модела до 200лева ,и искренно си признавам че само бръмчат а миризмите се разпростираха навсякъде но не и в комина!лично аз търсех варианта цена + кубици + ватове, този е 220вт+2х20 вата лунички ,които са отпред :?: това беше камъчето което обърна колата за да дам тези пари, и си има тавичка под турбината с 2 дюзи за оттичане на мазнините ,който е чистил такава техника ще разбере предимството , а и 3 год гаранция! не съм гледал вид а само параметри, за парите които си приготвил мога само да те посъветвам да гледаш ,кубиците и да е с касетъчните филтри, лесни за почистване в миялна или леген,всеки месец иначе няма смисъл от него!
ето го http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=41&pid=474

Изображение
Чаро - Акълия
Аз също издирвам упорито евтин островен аспиратор.
Тия хора са луди. Ми то под 800лв няма.
Намерих некви ямболски, сравнително добри цени.
Някой да има впечатления?- http://www.gerry-asp.com/
БАШ МАЙСТОР - специалист
страхотни са като дизайн и цени и при това Български! само дето топ модела им е 700 кубика ,всички други са под 600, за малки кухни /бокс са екстра
enterprise - специалист
sasooooooooo написа:
Клапата е най-вече за чуждите миризми и шумове.
Но е абсолютно задължителна, както и това да се намира в достъпно за обслужване място, защото като клеяса от мазнините и изпаренията сприра да функционира и всичко влиза от съседи обратно в твоята кухня. Казавам го от личен опитм, дребен детайл, който може да ти разкаже играта.
naB4o - специалист
малко лаишки въпрос "за вграждане" ще рече че трябва да се вгради в едно от онези шкафчета дето вървят с кухните :? едни такива високи по 35-40 см :? :-D
iolly_ - специалист
Я кажете и ние какъв да си вземем, като се вземе впредвид, че сме кухня с хол и не искам всичко да мерише на манджа. Да не говорим, че искам да е тих до колкото е възможно, защото докато готвя нама да може да си слушаме телевизора най-вероятно.
sasooooooooo - "специалист"
iolly_, да не те отчайвам, но такива няма! Така или иначе ще чуваш шума. Има някаква формулка за изчисляване на необходимия ти капацитет, който я знае да пише!
Не, че рекламирам, но от моя на предната страница съм много доволен!
shadowman - майстор
В нас съм с 500 кубика (така се измерват) на Еуролукс (демек Фабер). На 1-ва скорост е безшумен, после 2-ра, 3-та (особенно) си чува, но нали извършва работа.
Последна промяна от shadowman на нед яну 11, 2009 11:15 pm, променено общо 1 път.

Тема "Абсорбатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: