Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
вт фев 11, 2020 10:12 pmger4o_grueva написа:
Как да се свържа с такива техници!
Много по-добре би било този въпрос да беше зададен преди покупката. Разбирам, че имате проблеми с настройването на камината. Не знам защо колегите не могат да я настроят, не знам дали изобщо идват оторизираните хора или някой монтажник-подизпълнител се опитва да се прави на майстор. Ако наистина не могат да се справят - пишете на Грейко, ще им свият спатиите. Изобщо не ми е работа и нямам желание да отнемам чужди ангажименти, но ако не оправят нещата след още някое посещение и ако не сте много далече може да помагаме, няма да Ви оставим да бедствате.
вт фев 11, 2020 11:19 pmLazarGanev написа:
Много по-добре би било този въпрос да беше зададен преди покупката. Разбирам, че имате проблеми с настройването на камината. Не знам защо колегите не могат да я настроят, не знам дали изобщо идват оторизираните хора или някой монтажник-подизпълнител се опитва да се прави на майстор. Ако наистина не могат да се справят - пишете на Грейко, ще им свият спатиите. Изобщо не ми е работа и нямам желание да отнемам чужди ангажименти, но ако не оправят нещата след още някое посещение и ако не сте много далече може да помагаме, няма да Ви оставим да бедствате.
Преди покупката всичко беше наред. Дистрибуторът е и техникът. Дни наред прекара у дома, но нещата не се получават. Грешките се повтарят. Прибирам се от работа и тя си пищи... Пълни пелети и не спира, шнек скъса... Работи на 70 градуса вода и пак не може да сработи. Бижуто е агония.
вт фев 11, 2020 11:19 pmLazarGanev написа:
Преди покупката всичко беше наред. Дистрибуторът е и техникът. Дни наред прекара у дома, но нещата не се получават. Грешките се повтарят. Прибирам се от работа и тя си пищи... Пълни пелети и не спира, шнек скъса... Работи на 70 градуса вода и пак не може да сработи. Гори по 15 кг пелети за 8- 9 часа работа. Бижуто е агония. Нещата се объркаха...
Бижуто не е агония, майсторът е агония. Макар че... знам ли :? . Какви са тези дни наред прекарани у Вас? Груева, Вие легло ли му подсигурихте? Да не му е харесало :-D ? За кой регион иде реч?
ср фев 12, 2020 12:08 amLazarGanev написа:
Бижуто не е агония, майсторът е агония. Макар че... знам ли :? . Какви са тези дни наред прекарани у Вас? Груева, Вие легло ли му подсигурихте? Да не му е харесало :-D ? За кой регион иде реч?
Почти до там бяхме я докарали... 😀Тръгна си с надежда в петък, събота и неделя добре и от понеделник пак същата история... Момчето много зор видя, но просто някъде нещо се пропуска... София област
Харесало му е у Вас, да знаеш! Коминя как е, колко метра? Често такава нестабилна работа се дължи на кофти комин със слаба и променлива тяга.
Timoti - специалист
Преди покупката всичко беше наред. Дистрибуторът е и техникът. Дни наред прекара у дома, но нещата не се получават. Грешките се повтарят. Прибирам се от работа и тя си пищи... Пълни пелети и не спира, шнек скъса... Работи на 70 градуса вода и пак не може да сработи. Бижуто е агония.
[/quote]

-
Какви са грешките ?,и как така работи на 70 градуса пък не може да сработи :?:
ср фев 12, 2020 8:00 pmTimoti написа:

-
Какви са грешките ?,и как така работи на 70 0 градуса пък не може да сработи :?:
[/quote]

Просто си изгасва. Дава грешки загаснал огън или неуспешно запалване. Има моменти, когато няма никакъв пламък, нито жар, но тя се пълни пелети и на дисплея си показва, че работи нормално. Много странни нища.
Всичко е въпрос на настройки и опит
Timoti - специалист
Със заводските настройки пробвахте ли как работи?

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: