вт фев 11, 2020 10:12 pmger4o_grueva написа: Как да се свържа с такива техници!Много по-добре би било този въпрос да беше зададен преди покупката. Разбирам, че имате проблеми с настройването на камината. Не знам защо колегите не могат да я настроят, не знам дали изобщо идват оторизираните хора или някой монтажник-подизпълнител се опитва да се прави на майстор. Ако наистина не могат да се справят - пишете на Грейко, ще им свият спатиите. Изобщо не ми е работа и нямам желание да отнемам чужди ангажименти, но ако не оправят нещата след още някое посещение и ако не сте много далече може да помагаме, няма да Ви оставим да бедствате.
вт фев 11, 2020 11:19 pmLazarGanev написа:Преди покупката всичко беше наред. Дистрибуторът е и техникът. Дни наред прекара у дома, но нещата не се получават. Грешките се повтарят. Прибирам се от работа и тя си пищи... Пълни пелети и не спира, шнек скъса... Работи на 70 градуса вода и пак не може да сработи. Бижуто е агония.вт фев 11, 2020 10:12 pmger4o_grueva написа: Как да се свържа с такива техници!Много по-добре би било този въпрос да беше зададен преди покупката. Разбирам, че имате проблеми с настройването на камината. Не знам защо колегите не могат да я настроят, не знам дали изобщо идват оторизираните хора или някой монтажник-подизпълнител се опитва да се прави на майстор. Ако наистина не могат да се справят - пишете на Грейко, ще им свият спатиите. Изобщо не ми е работа и нямам желание да отнемам чужди ангажименти, но ако не оправят нещата след още някое посещение и ако не сте много далече може да помагаме, няма да Ви оставим да бедствате.