Е аз пък имам един кухненски смесител точно на Форма Вита и вече 3 години си работи без проблем. 

ян написа:по добре ползвайте смесители на видима /евентуално при проблем има и резервни части/интер керамикА за смесителите на Метрон можеш ли да кажеш нещо?не бих сложила в къщи .всеки ден имаме рекламаций от тях .при форма вита в случай , че е в гаранция ги подменят избора е ваш
ян написа:по добре ползвайте смесители на видима /евентуално при проблем има и резервни части/интер керамикСъгласен съм с теб за качеството на Видима. Аз имам тяхна батерия от 10г в кухнята. Сега понеже ми се налага да купувам за новото "в къщи" нови та се разгледах по магазините. Това дето си го имам в кухнята от десет години /ако и да не е мръднало/ е още последна мода за тях. Тея хора определено имат нужда от нови дизайнери. Всичките им серии изглеждат еднакви. За справки - виж само линка на китайците, ако жълтите можеха да докарат качеството на Американ Стандарт - ехеее, иначе се ядват и с това качество, но на китайските цени не на нашенските.не бих сложила в къщи .всеки ден имаме рекламаций от тях .при форма вита в случай , че е в гаранция ги подменят избора е ваш
dmi написа:Един съвет от извора: не си купувайте форма вита - 30% брак до 3-тия месец. Аз им се чудя на вносителя къде му е сметкатаЯвно е така !![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: