Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Pooh - майстор
subzero написа:
разбрах че евтините работи са голям боклук :)
Не е задължително, но напоследък така се оказва ;)
The_FAN - специалист
takezo написа:
Работещ втора ...имаме закупени вече 3 бр.

Само на единия Макита чисто нов с 3 функции, ама чисто нов буталцето вътре заяжда и трябва да се подмени .Чука чука и по някое време като вклини буталото силата му "изчезва" .

Мързи ни да го разглобим , ново бутало е 20 лв. само .
Случайно някой от мойте откраднати 3 перфоратора да се разхожда из Перник ??
Що купувате крадени машини бре? Нямате пари за нови ли? Нали това ви е хляба... за това няма да спре да се краде !
Takezo Sensey - модератор
Ще питам някоя от "тях" ако ми каже че е твоя ...давам ти я . :wink:
The_FAN - специалист
takezo написа:

Падна ми в очите много ниско....все едно те няма вече в тоя форум.
Takezo Sensey - модератор
The_FAN написа:
takezo написа:

Падна ми в очите много ниско....все едно те няма вече в тоя форум.
Т.к. темата леко се отплесна ...мога да напиша сериините номера и марките на машините ако , пак казвам ако някой ми пофаже ф-ра с касова бележка за някоя от тях а давам на момента.Но едвали ще има такъв.

Машините за закупени , от частно лице което ги закупува с ф-ри и износни бележки от разни заводи в ликвидация , военни поделения , и там подобните му .Имат гарантиран произход.
:wink:
pesho - специалист
subzero написа:
pesho мерси за изказаното мнение от твоя страна ама ако имах парите нямаше да се занимавам а защо не се замисли защо се мъча сам преди да писеш такъв коментар???
Извинявам се,че ти разводнявам темата,но твоето заглавие най-подхожда на моя проблем-дано ме разбереш..и който може да помага..
Такааа..на един приятел дядо му закъса здравата и трябва да му направим сърдечно-съдова операция..обаче понеже пари нямаме-пък и да имахме нямаше пак да дадем-решихме сами да си я правим ,понеже сме гледали сериала "Спешно отделение".Разполагаме с макетно ножче да го режем и с една губерка после да го шием..Молбата ми е ,ако може някой да ни разпише цялата операция,стъпка по стъпка и от "а" до "я".Предварително благодаря...
P.S.Една стотинка нещем да даваме повече за инвентар,щото после ша го водим дядото да го подмладяваме...
Помагайте-нали е за тва форум "Направи си сам"...
Domashen_maistor - специалист
[quote="pesho"][quote="subzero"]pesho мерси за изказаното мнение от твоя страна ама ако имах парите нямаше да се занимавам а защо не се замисли защо се мъча сам преди да писеш такъв коментар???[/quote]Извинявам се,че ти разводнявам темата,но твоето заглавие най-подхожда на моя проблем-дано ме разбереш..и който може да помага..
Такааа..на един приятел дядо му закъса здравата и трябва да му направим сърдечно-съдова операция..обаче понеже пари нямаме-пък и да имахме нямаше пак да дадем-решихме сами да си я правим ,понеже сме гледали сериала "Спешно отделение".Разполагаме с макетно ножче да го режем и с една губерка после да го шием..Молбата ми е ,ако може някой да ни разпише цялата операция,стъпка по стъпка и от "а" до "я".Предварително благодаря...
P.S.Една стотинка нещем да даваме повече за инвентар,щото после ша го водим дядото да го подмладяваме...
Помагайте-нали е за тва форум "Направи си сам"...[/quote]
:down:
sasooooooooo - "специалист"
Май е време темата да се заключи... :|
subzero - специалист
да наистина!благодаря на всички които ми помогнаха!а тези които само се драстят във форума немисля да ги обсъждам!
pesho - специалист
...що,бре,хора ? и аз имам нужда от помощ... кво съм по различен от хирурга,който иска да си направи сам тавана вкъщи ?!?! :?....поне дано сте разбрали закачката...

Тема "помогнете !!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: