Препоръка от човек с баня 2.8м2: сутрин със съпругата и двете дъщери се прескачаме, а имахме и котешки сандък допреди година...

пон фев 17, 2020 11:55 pmБаш Майсторо написа: даже според мен можеше е и по тясна баня в полза на по - голям размер на стаята щото се живее в стаята не в клозета.Прав си, ама не съвсем.
пон фев 17, 2020 11:55 pmБаш Майсторо написа: ...на жената и детето също им харесва...Тя може да си е хубава баня, обаче за четиричленно семейство, заради две якета на закачалка...
нед мар 01, 2020 9:51 pmSandman написа: Отвътре между двата картона сложихме и паропреграда, може и да е излишна малко, но да има. Като дойде ред шпакловка по фугите, хидроизолация (за Мапеи само хубави работи съм чувал) и отгоре плочки. Вярвам няма да мине влагаТо само плочки като сложиш и хубаво фугиране, а в ъглите вътрешните и силикон с цвета на фугата как ще мине през тях влага , ама да има дето се казва сега са модерни тия работи и аз ги харесвам. Тавана с картон ли ще правиш или с хънтър, аз се мислих но си избрах картона зелен и шпакловка цементова щото е баня и щях мазилка да слагам фасадна, ама с фасаген го боядисах , но за сега държи , все пак проветрявам от прозореца, а има и вентилатор. Това са неща които трябва да споделяме да знаят хората какво върши работа и колко време преди да почне да прави проблеми примерно, поне други да не се набутват или ако е успешно да знаят, както и ние да си правим изводи. Успех с ремонта !![]()
Почнахме и тавана.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: