Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Lion15 - специалист
ср яну 08, 2020 8:52 pmplamen6703 написа:
От полски фиат няма какво да те притеснява, прорязваш малко, обръщан обратно да изтече маслото и довършваш рязането :)
Благодаря много!
Да си жив и здрав!
Ще пробвам в събота.
Попитах,защото четох в началото на темата някой колега бе писал,че като му свалял капачката на струга и се разхвърчал,но ще пробвам както ти ми каза.
plamen6703 - майстор
Никой не отрича, че има много неграмотни, ама с питане до Цариград се стига :)
Около дома ми има нещо като автосервиз и там чирака да вземе да резне един амортисьор /явно не е имал какво да си навре отзад/ амортисьора комбиниран, беше направил на мат и маскара гаража и наоколо като избило маслото. Направи си майстора за смях, ами не могат да изчистят от маслото :lol:
В твоя случай няма такава опасност, какво мислиш да правиш от твоя амортисьор? :partyman:
Lion15 - специалист
ср яну 08, 2020 9:22 pmplamen6703 написа:
Около дома ми има нещо като автосервиз и там чирака да вземе да резне един амортисьор /явно не е имал какво да си навре отзад/ амортисьора комбиниран, беше направил на мат и маскара гаража и наоколо като избило маслото. Направи си майстора за смях, ами не могат да изчистят от маслото :lol:
В твоя случай няма такава опасност, какво мислиш да правиш от твоя амортисьор? :partyman:
Хаха! :lol:
Е*аси и чирака.
И тоя като мен не е рязал сигурно но поне аз питах как става :-D .
Изложил е майстора :) .
Преди време правих една поставка за кухненски рола на мивката на двора.
Под стълбите е но там постоянно пече слънце и пластмасовите поставки прегарят за едно лято.
И бях сглобил една дървена с изключение на часта където се поставя ролката.
И реших да ползвам стрежена за товя като го сваля и почистя.
чет яну 09, 2020 6:02 pmLion15 написа:
ср яну 08, 2020 9:22 pmplamen6703 написа:
Хаха! :lol:
Е*аси и чирака.
И тоя като мен не е рязал сигурно но поне аз питах как става :-D .
Изложил е майстора :) .
Преди време правих една поставка за кухненски рола на мивката на двора.
Под стълбите е но там постоянно пече слънце и пластмасовите поставки прегарят за едно лято.
И бях сглобил една дървена с изключение на часта където се поставя ролката.
И реших да ползвам стрежена за товя като го сваля и почистя.
Виждал съм амортисьор но със пружината направен на въртящ стол.

Тема "Търся идея за "нещо" от стар амортисьор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: