Ами нямаше маркучета, имаше онея червените пластмаси с които се запушват каналите и 2 тънки за шпилките. Освен ако не визираш тях и не са в боклука някъде далеко вече 

stivarvt написа:и 2 тънки за шпилките.Тези.
kozl написа:Жека къде ги контрираш?Отпред.
kozl написа:Дори контрирането не съм си го представял.Виега се контрят преди да се зашие със гипскартон, Видима и стария вариант на Идеал Стандарт - шпилките се захващат към стената зад структура.
kozl написа:за тази цел или да си остане така само с подложкатаПодложката, колкото и да я изрежеш идеално - ще се вижда, а понеже е пореста - ще промени цвета си заради боклука..
kozl написа:Жека къде ги контрираш?Дойде времето и настроението
kozl написа: След направен опит-тренировка поне за мен по-удачния начин на вдяване на чинията е промивната тръба да е в структурата, а отходната на чинията.Всеки е със неговия.
kozl написа:А и уплътняването също ми хареса,Ще напиша, и със снимки също, и този вариант, който измислих, за по-добър хидро и шумоизолиращ вариант при работа със вградени казанчета и никакви подложки не са нужни.
пон фев 24, 2020 9:47 pmjekasus написа: Ще напиша, и със снимки също, и този вариант, който измислих, за по-добър хидро и шумоизолиращ вариант при работа със вградени казанчета и никакви подложки не са нужни.Кажи варианта моля, че съм точно на тази фаза и се чудя да поръчвам ли подложка ...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: