• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
joreto - специалист
още това

Прикачен файл

OF_Conf2.jpg
OF_Conf2.jpg (108.3 KиБ) Видяна 6050 пъти
griffin - майстор
Колега не съм кой знае какъв разбирач, но защо за плот не ползваш слепени дъски, гледал съм че ги продават готови плотовете само трябва да си го резнеш под размер. Доколкото знам слепените по трудно се усукват и напукват с времето. А и наче за крака може да резнеш 2 парчета от ствол на дърво, нели се кората мацаш с лак и готово ( това е по нетрудоемкия вариант :-)

Иначе за маса е добре да ползваш твърда дървесина, т.е чам-а не е в списъка с подходящите материали :-)
vasilev - специалист
масите са добри за купони но не е лошо да поискаш от майстора да позаобли ръбовете защото съпрекосновението с тях е доста болезнено :x :x .Е вечерта може да не забележиш :sauf: но на другия ден... :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
[quote="griffin"]Колега не съм кой знае какъв разбирач, но защо за плот не ползваш слепени дъски, гледал съм че ги продават готови плотовете само трябва да си го резнеш под размер. Доколкото знам слепените по трудно се усукват и напукват с времето. [quote]
Заради стила, предполагам.
joreto - специалист
благодаря ви много наистина ми помагате при избора с идеи и линкове вече се сприах на тези модели от снимките по горе и като се замислих наистина ще са позаоблени ъглите да ниама измъдени в случая :-D
  • 1
  • 2

Тема "масивна маса за механа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: