• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
naistor - специалист
Здравейте,
По проект имам гранитогрес за настилка в котелното помещение. Не съм наясно защо изобщо му трябва настилка, но може и да има нужда от някаква все пак - моля за съвет. Целта е да излезе по-евтино, като нали в котелното ще се влиза осново да се слагат пелети в бункера мисля и няма да е често посещаемо място, надявам се.
Благодаря!
nikolson - майстор
Циментова замазка. Гранитогресът ще се надраска.
gnt69 - майстор
съб мар 07, 2020 10:03 pmnaistor написа:
Здравейте,
По проект имам гранитогрес за настилка в котелното помещение. Не съм наясно защо изобщо му трябва настилка, но може и да има нужда от някаква все пак - моля за съвет. Целта е да излезе по-евтино, като нали в котелното ще се влиза осново да се слагат пелети в бункера мисля и няма да е често посещаемо място, надявам се.
Благодаря!
Каква е алтернативата. Има гранитогрес по 10 лева който се подържа лесно чисто. Не разбрах колегата от какво ще се надраска.
LazarGanev - "Велик майстор"
съб мар 07, 2020 10:19 pmnikolson написа:
Гранитогресът ще се надраска.
Това искам да го видя! Има много добър български гранитогрес на KAI за 10лв/м, който е перфектен за случая. Много по-песно се поддържа.

Писали сме заедно с gnt69
nikolson - майстор
Ако влизаш с терлици, може да не се надраска. Елате ми на гости, ще ви покажа ОФИСА си.
gnt69 - майстор
съб мар 07, 2020 10:33 pmnikolson написа:
Ако влизаш с терлици, може да не се надраска. Елате ми на гости, ще ви покажа ОФИСА си.
На мен и мазето и котелното са с гранитогрес на КАЙ възможно най евтиния, за 10 тина години не е мръднал макар че съм изнасял и внасял 2 котела по 300 кила.
Явно си случил някой китайски.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ако е италиански съм съгласен, на KAI не можеш го надраска с винкел. Ама ако гранитогреса се надраска, какво остава за замазката?
naistor - специалист
благодаря за скорострелните отговори :)
nikolson - майстор
Абе хора, какъв китайски грес 2000 год. И какви евтинии, при положение, че давам Х по 100 хил. и го правя за себе си. Да не ми кажете, че на грес няма да се отлюпи люспа, ако изтървеш нещо тежко. Протриването става от песъчинките, които нанасяш с обувки. При замазката няма да бие на очи, а не че е неразрушима.
npace - специалист
Драскат се грапавите и гланцираните гранитогреси, с евтините няма проблем. :-D
От Кай и аз съм много доволен.
  • 1
  • 2

Тема "Настилка в котелно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: