Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
пет мар 06, 2020 7:54 pmdido1975 написа:
Но цената ме изкуши. Изпробвах го в бетон. Справи се без проблем. Изгледах и няколко видеа преди да реша да го взема.
И какво причинява на бетона? Щото показват само лющене.
dido1975 - специалист
пет мар 06, 2020 8:21 pmnikolson написа:
пет мар 06, 2020 7:54 pmdido1975 написа:
Но цената ме изкуши. Изпробвах го в бетон. Справи се без проблем. Изгледах и няколко видеа преди да реша да го взема.
Разрушава го
mgbagera - специалист
Пистолета за боядисване как е ? От доста време се каня да си взема един обаче така и все не го правя :roll:
Някой има ли мнение за него или поне като характеристики как е :?
пишман_майстор - майстор
Преди време в едно/две мнение го бях пооплюл. Но друг много го похвали и ме репликира, та сега предпочитам да си трая. Явно не ги разбирам нещата или щото имам изкривено разбиране за добро и зле.
tntcom - специалист
Пистолета го бях купил миналата година, за да боядисам 3 стаи. Пробвах го с вода, беше ОК, но само с широката дюза. С по-тънката изобщо нещеше да пръска. Викам си айде ще го пробвам първо с грунда. Изкарах с 300 зора една стена и го измих и пакетирах за връщане. Доизкарах грунда с баданарката.
Докато попива грунда го смених с друг в магазина за да започна да боядисвам всъщност. И втория изпробвах първо с водичка, че да не стане фалът. И малката дюза пръскаше, но се оливаше когато го спра от спусъка. Викам си това ще е най-читавата броика, боята(латекса) е по-гъста от водичка, слагай широката дюза и почвай. Правя квото трябва и почвам. Изкарах точно 1 квадрат и толкова беше.
В най-добрия момент пръските бяха от всякаква едрина, а спреш ли от спусъка започват и гадостите- струята отслабва постепенно и продължава да пръска на капки докато спре вентилатора, ако се нагодиш да работиш така, то след това продължава да тече боя на конец още 1 минута и клепаницата е пълна. #-o
npace - специалист
пет мар 06, 2020 9:01 pmdido1975 написа:
Разрушава го
Битоня да не е и той правен от някой лидълски индженер? :-D
dido1975 - специалист
съб мар 07, 2020 7:19 pmnpace написа:
пет мар 06, 2020 9:01 pmdido1975 написа:
Разрушава го
Битоня да не е и той правен от някой лидълски индженер? :-D
Едва ли нещо в Лидл е направено от 'лидълски индженери"
nikolson - майстор
Този къртач е всъщност Scheppach. Силата му е 27 джаула, което е много добре, но...от тук започват въпросите. Как ще се държи машина, тежка 11 кг при този удар. И какъв компресор трябва, при консумация от 280л/мин.
dido1975 - специалист
съб мар 07, 2020 9:14 pmnikolson написа:
Този къртач е всъщност Scheppach. Силата му е 27 джаула, което е много добре, но...от тук започват въпросите. Как ще се държи машина, тежка 11 кг при този удар. И какъв компресор трябва, при консумация от 280л/мин.

Да. На Sheppach е и не е лека. Което мисля, че е добре. Но пък е удобна. Доста въздух "гълта". Само експериментирах с 24 литрова бутилка. Колкото да видя става ли въобще за нещо. Не ми се изкарваше по-голям компресор - 50л. И с него ще се "задъхва", но моето мнение е, че си струва 89-те лева.
radius - майстор
Никълсън май искаше да каже, че е лека за тия джаули. Но пък ако джаулите са китайски,а килограмите от EU, що не :lol: При всички положения бих се доверил на Бош GSH 11, па нека е с 10J надолу.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: