• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 61
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ср мар 04, 2020 6:48 amnikolson написа:
вт мар 03, 2020 11:35 pmТрифон П.Трифонов написа:
:shock: :rolleyes: Screen Shot 2020-03-04 at 6.46.53 AM.png #-o
А пуяка как мило са надуваше на тевелизора! И какви колосални %ти се обявяват, сякаш от 100 пари, сметката ми веднага ше стане 60!
Да, ама не. Тя и водата е безплатна, ама...
lz2skt - специалист
Блажени са вярващите ....Преди години само като пример плащах по около 40лв на месец ток Дойде сметка 120лв ..платих я като попълних съответните документи за надписани сметки...Казаха ми няма проблеми поне 3 месеца после няма да плащаш,Смениха ми електромера ...мина сл месец- 0 лв последващият 30лв .пак възражения пак разправии-викат ми всичко е уравнено,,,,като не ти харесва търси си друго енерго....(в случая да не ви кажат да си търсите друг доставчик на газ)
npace - специалист
ср мар 04, 2020 10:36 amП. Петков написа:
Не мога да разбера, защо на нежива материя се определя "време за живот"?
На бутилките за компримирани газове, които са валцовани изцяло и са без заваръчни шевове, им определят експлоатационен срок 40 години от датата на производството.
Интересно какво ще стане с бутилката след четиридест и първата обиколка на планетата ни около Слънцето? Според мен нищо!
Структурата на стоманата се променя от постоянното налягане - става по-малко еластична и по-крехка. В пружините на остаряващи автомобили се забелязва най-често.
С някаква термична обработка вероятно може да се върне до първоначално състояние.
idealist - специалист
Според мен, едва ли, цената на куб. метър ще поевтинее с повече от 0.20 лв. за краен потребител.
нед мар 08, 2020 2:55 pmidealist написа:
Според мен, едва ли, цената на куб. метър ще поевтинее с повече от 0.20 лв. за краен потребител.
Даже леко надолу.
44-27=17 около тва или още малко, в същата посока, което е далече от популизма на пуяка.
hidrazin - майстор
Европа се отказва от американския втечнен природен газ

Това винаги ми е било много смешно - да прекарваш газ с кораби...
Кво ли не правят заради по-големи сфери на влияние и политика.
Тоя път им излязоха криви сметките.
:partyman:
tsenkov - специалист
Гладен хидразинч0 просо сънува!

[mod edit]: Потребителят получи предупреждение за това мнение - Ненужно заяждане с други участници
nikolson - майстор
Ще има веселба. СА е започнала да сваля цената на собствения нефт. За САЩ -7, за ЕС -8 дол. за буре. Естествено нашите няма да поискат веднага корекция на цената на газа, както имат право и основания.
Услужливо. Времето за реакция на нашите, е равно на същото на Шумахер, + коефициент, определен от швейкската банда.
lov - майстор
Аз не знам Хидрата какво просо сънува ама да питам щот веселбата е още по голяма.
Оня пуяк кат се надуваше, че сме собственици на 20% от терминала за втечнения газ в Гърция. Кой сега ще плати в масрафа за тая простотия. Или ще наливаме още едни пари да се поддържа що видиш ли ще трябва да сме независими.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 61

Тема "Честита ви нова цена на метана!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: